Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog- kobieta, Warszawa

25.10.04, 18:32
Witajcie, szukam DOBREGO ginekologa-kobiety do prowadzenia mojej ciązy, bo
lekarka, króra zaczęła ją prowadzić jest okropna i nie chcę już do niej
chodzićsad(((.
Szukam lekarki delikatnej, miłej i specjalistki.

Agata, 9tc.
Obserwuj wątek
    • dagmara_maz Re: Dobry ginekolog- kobieta, Warszawa 25.10.04, 19:58
      Lula napisze Ci na Twoja gazetowa skrzynke namiary mojej lekarki, ja jestem z
      niej bardzo zadowolona. Chodzilam do niej kilka lat przed ciaza i teraz
      prowadzi moja ciaze. Delikatna, baaaardzo cierpliwa i zawsze taka spokojna.
      • ewa.zaspiewa Dagmara, 26.10.04, 09:27
        ja też bardzo Cię poproszę o te namiary smile

dagmara_maz napisała:

> Lula napisze Ci na Twoja gazetowa skrzynke namiary mojej lekarki, ja jestem z
        > niej bardzo zadowolona. Chodzilam do niej kilka lat przed ciaza i teraz
        > prowadzi moja ciaze. Delikatna, baaaardzo cierpliwa i zawsze taka spokojna.
        • monia725 Re: Dagmara, 26.10.04, 09:30
          Ja równiez proszę o namiary i mam pytanie czy ta pani dr pracuje w jakimś
          szpitalu???
          • dagmara_maz Re: Dagmara, 26.10.04, 09:41
            Hej,

Nie chce pisac nazwiaksmi i telefonami na forum, zeby mnie nikt nie posadzal o
            jakas "reklame" smile ale przesle Wam na maila. Nie kazdemu moja pani doktor musi
            odpowiadac, ale ja jestem z niej bardzo zadowolna. Mysle, ze dobrych
            ginekologów jest w W-wie sporo, dziwie sie, ze dziewczyny nie podaja tutaj
            dlugiej listy osób... Ale jest gdzies "biala lista" polecanych ginekologów,
            moze warto jeszcze tam poszperac. Mojej lekarki co prawda na niej nie ma
            (spokojnie, na czarnej liscie tez jej nie ma), ale chyba nie jest jakos
            baaardzo znana, chociaz zawsze ma komplet pacjentek. Namiary Wam wysylam - do
            Waszej decyzji, czy skorzystac smile Pozdrzwiam, Daga
            • asia99kasia Re: Dagmara, 26.10.04, 09:46
              czesc
              ja tez poprosze na gazetowa poczte i w jakim szpitalu pracuje - jezeli wiesz
              dziekuje i pozdrawiam
              A
    • dagmara_maz Lula, pomagaj :-) 26.10.04, 09:57
      Wyslalam, ale nie chce zeby sie z tego zrobila jakas dluuuuuga lista osób, tylu
      lekarzy jest w W-wie, ja podaje tylko jedna lekarke, a jak Wam sie nie
      spodoba?... Ja musze isc, ale jakby ktos jeszcze chcial namiary do mojej pani
      doktor, to badzcie tak mile i przeslijcie, ok? I jak sie któras z Was zdecyduje
      wybrac, dajcie znac, czy wszystko ok - bo moze to ja jestem po kilku latach tak
      do niej przyzwyczajona? Trzymajcie sie cieplo, drogie Mamusie smile

Daga

W mailu napisalam, ze co do tego szpitala nie jestem pewna, ale ja i tak bede
      rodzic gdzies indziej i niestety, nie pod jej okiem, wiec akurat dla mnie nie
      ma to wiekszego znaczenia.
      • rybka78 Re: Lula, pomagaj :-) - moze tez sie zalapie? 26.10.04, 13:07
        kochana Dagmaro, jesli nie masz tego jeszcze dosyc, to ja tez poprosze o ten
        adres smile Bo rozumiem, że u tej pani można się leczyć w ramach NFZu? Jakoś nie
        umiem się przemóc, żeby płacić za każdą wizytę min. 70 pln + za wszystkie
        badania, a pani do ktorej chodze za darmo, jest delikatnie mowiac srednio
        zaangazowana w swoja prace, takie przynajmniej odnosze wrazenie... Z gory
        wielkie dzieki! Rybka 14 t.c smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka