lula11 25.10.04, 18:32 Witajcie, szukam DOBREGO ginekologa-kobiety do prowadzenia mojej ciązy, bo lekarka, króra zaczęła ją prowadzić jest okropna i nie chcę już do niej chodzić(((. Szukam lekarki delikatnej, miłej i specjalistki. Agata, 9tc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmara_maz Re: Dobry ginekolog- kobieta, Warszawa 25.10.04, 19:58 Lula napisze Ci na Twoja gazetowa skrzynke namiary mojej lekarki, ja jestem z niej bardzo zadowolona. Chodzilam do niej kilka lat przed ciaza i teraz prowadzi moja ciaze. Delikatna, baaaardzo cierpliwa i zawsze taka spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zaspiewa Dagmara, 26.10.04, 09:27 ja też bardzo Cię poproszę o te namiary dagmara_maz napisała: > Lula napisze Ci na Twoja gazetowa skrzynke namiary mojej lekarki, ja jestem z > niej bardzo zadowolona. Chodzilam do niej kilka lat przed ciaza i teraz > prowadzi moja ciaze. Delikatna, baaaardzo cierpliwa i zawsze taka spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: Dagmara, 26.10.04, 09:30 Ja równiez proszę o namiary i mam pytanie czy ta pani dr pracuje w jakimś szpitalu??? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_maz Re: Dagmara, 26.10.04, 09:41 Hej, Nie chce pisac nazwiaksmi i telefonami na forum, zeby mnie nikt nie posadzal o jakas "reklame" ale przesle Wam na maila. Nie kazdemu moja pani doktor musi odpowiadac, ale ja jestem z niej bardzo zadowolna. Mysle, ze dobrych ginekologów jest w W-wie sporo, dziwie sie, ze dziewczyny nie podaja tutaj dlugiej listy osób... Ale jest gdzies "biala lista" polecanych ginekologów, moze warto jeszcze tam poszperac. Mojej lekarki co prawda na niej nie ma (spokojnie, na czarnej liscie tez jej nie ma), ale chyba nie jest jakos baaardzo znana, chociaz zawsze ma komplet pacjentek. Namiary Wam wysylam - do Waszej decyzji, czy skorzystac Pozdrzwiam, Daga Odpowiedz Link Zgłoś
asia99kasia Re: Dagmara, 26.10.04, 09:46 czesc ja tez poprosze na gazetowa poczte i w jakim szpitalu pracuje - jezeli wiesz dziekuje i pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_maz Lula, pomagaj :-) 26.10.04, 09:57 Wyslalam, ale nie chce zeby sie z tego zrobila jakas dluuuuuga lista osób, tylu lekarzy jest w W-wie, ja podaje tylko jedna lekarke, a jak Wam sie nie spodoba?... Ja musze isc, ale jakby ktos jeszcze chcial namiary do mojej pani doktor, to badzcie tak mile i przeslijcie, ok? I jak sie któras z Was zdecyduje wybrac, dajcie znac, czy wszystko ok - bo moze to ja jestem po kilku latach tak do niej przyzwyczajona? Trzymajcie sie cieplo, drogie Mamusie Daga W mailu napisalam, ze co do tego szpitala nie jestem pewna, ale ja i tak bede rodzic gdzies indziej i niestety, nie pod jej okiem, wiec akurat dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka78 Re: Lula, pomagaj :-) - moze tez sie zalapie? 26.10.04, 13:07 kochana Dagmaro, jesli nie masz tego jeszcze dosyc, to ja tez poprosze o ten adres Bo rozumiem, że u tej pani można się leczyć w ramach NFZu? Jakoś nie umiem się przemóc, żeby płacić za każdą wizytę min. 70 pln + za wszystkie badania, a pani do ktorej chodze za darmo, jest delikatnie mowiac srednio zaangazowana w swoja prace, takie przynajmniej odnosze wrazenie... Z gory wielkie dzieki! Rybka 14 t.c Odpowiedz Link Zgłoś