soffica 30.10.04, 18:05 Wiem, że najważniejsze są nasze dzidziusie, ale pewnie na fajnym wyglądzie też WAm zależy. Napiszcie jakich kosmetyków używacie, co kategorycznie trzeba odstawić. Jak najczęściej się ubieracie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omn3 Re: Uroda a ciąża :) 31.10.04, 08:11 Hi. Ja uzywalam do ciala tylko olivke.A jezeli chodzi o twarz to te same kosmetyki co przed.W ciazy chodzilam Luty-Listopad(cale lato)rzeczy byly wygodne ale ze smakeim i sexi(no jak mozna tak powiedziec))))Teraz jest wiecej fajnych ciuszkow dla kobiet w ciazy)) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwialew Re: Uroda a ciąża :) 31.10.04, 17:26 Zeby z dzidzia bylo ok my tez musimy sie czuc dobrze wiec tak jak przed ciaza trzeba dbac o swoj wyglad i samopoczucie.Do ciala uzywam balsamu ktory znalazlam w aptece, po kapieli na mokre cialo nakladam tez oliwke Johnson w zelu,no i oczywiscie krem na rozstepy Mustela (narazie nie mam wiec chyba pomaga)a do twarzy uzywam tych kremow co dawniej.Co do ubioru do do 6 miesiaca chodzilam w ubraniach ktore niosilam wczesniej no ale teraz juz sie nie mieszcze wiec musialam kupic cos luzniejszego zeby bylo wygodnie.To znaczy nic workowatego bo w tych rzeczach czuje sie zle poprostu rozne spodnie i spodniczki waskie ale ze sciagaczem na brzuszek zeby nie uciskaly.Najwazniesze jest zeby dobrze sie czuc bo kobieta w ciazy i tak czuje sie wystarczajaco brzydka gruba i wogole(przynajmniej ja)wiec staram sie poprawic sobie humor ubrankami.Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś