leloop 06.04.12, 22:38 Wiosennych, spokojnych i beztroskich Świat życzy derekcja :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kizuk Re: ŻYCZENIA 06.04.12, 23:21 Odżyczam i Szanownej Derekcji i równie Szanownemu Personelowi. Spokojnych,beztroskich Świąt,miłych spotkań z bliskimi. Odpowiedz Link
lellapolella Re: ŻYCZENIA 06.04.12, 23:28 To i ja się przyłączam do życzeń, żeby było miło, ciepło i przyjemnie, a kto lubi, to także rodzinnie:) A ponieważ widzę, że Derekcja zaleca na Wielkanoc dłubanie w nosie, zastosuję się i dopiero jutro wstawię stosowną fotkę. Odpowiedz Link
bei Re: ŻYCZENIA 07.04.12, 19:36 Nowe Zycie:)...i czekoladowych zajączków zewsząd- stamtąd i stąd = Wesołych Świąt:)! (pierwsze prawo homeopatii-czekoladę zwalczaj czekoladą:) Świąt w dzwonach i hiacyntach!, z pogodą ducha, wiosną w sercach i ciepłem miłości bliskich. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: ŻYCZENIA 07.04.12, 20:25 Wesołego Jajka i szybkiego wtorku. Między innymi dlatego, że wtedy ma wrócić wiosna :) Cieszę się, że powróciły dawno nie widziane koleżanki :) Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: ŻYCZENIA 07.04.12, 22:12 Wesołych Świąt - i żeby Wam Bóg darzył i dobrze się działo! :) Odpowiedz Link
lellapolella Re: ŻYCZENIA 07.04.12, 22:25 Cieszę się, że powróciły dawno nie widziane koleżanki : ja też:) Odpowiedz Link