lokal47 05.11.04, 15:47 Hej Drogie Panie, zbliza sie czas kiedy musze wybrac szkole rodzenia. Ktora polecalybyscie w Warszawie? Niestety w Fundacji Rodzic po Ludzku nie ma juz miejsc dlatego jestem w kropce. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolek78 Re: SZKOŁA RODZENIA WARSZAWA 05.11.04, 20:15 Hej,ja zapisałam sie do szkoły rodzenia"akuszerka" prowadzi ja połozna ze szpitala'solec'pani Krystyna Komosa moja kolezanka ma ten kurs za soba i bardzo sobie go chwaliła. podaje nr.tel.0602-176-665 Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: SZKOŁA RODZENIA WARSZAWA 05.11.04, 20:22 ja chodzilam do idei przy szpitalu na Madalisnkiego.Podobalo mi sie cho nie mam porownania do innych, ni eplacilam bo byla w ramach kasy czy tam funduszu.Chyba maja swoja strone. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
joasia20 Re: SZKOŁA RODZENIA WARSZAWA 05.11.04, 20:23 zależy jaka część warszawy cię interesuje, ja mam namiary na połóżną, która prowadzi szkołę rodzenia we Włochach w centrum medycznym Zdrowie (grupową i indywidualną) koszt ok. 300zł. jeśli jesteś będziesz zainteresowana to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
lokal47 Re: SZKOŁA RODZENIA WARSZAWA 07.11.04, 18:23 Ja mieszkam na Mokotowie. Dzisiaj odwiedzil nas znajomy ktory chodzil z zona na szkole rodzenia. Powiedzial ze tak naprawde jest to zbedna rzecz. Ja mysle o cesraskim cieciu (nadcisnienie) a opieki nad noworodkiem mozna sie pewnie troche nauczyc na spotkaniu z polozna i od kolezanek - mlodych mam. Czy wszystkie Wasze znajome chodzily na szkole rodzenia? Z jednej strony chcialabym chodzic i zobaczyc co i jak z drugiej zas, jest to kilkaset zlotych, a czy wiedza zdobyta podczas kursu przydaje sie w praktyce? Tego nie wiem. A jakie Wy macie zdanie? Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś