Dodaj do ulubionych

będzie córeczka :o)

16.12.04, 19:12
jestem po usg i pan doktor nie miał wątpliwości, że to długonoga dziewczynka
jestem trochę wystraszona, że to takie chude maleństwo, ale wierze że
wszystko będzie ok ... moja mała księżniczka będzie z nami na wiosnę
pozdrawiam wszystkie ciężarówki :o)
Obserwuj wątek
    • patyczako Re: będzie córeczka :o) 16.12.04, 19:44
      moje malenstwo tez ma przyjsc na wiosne ale jak na razie (byly kuz 3 proby) nie
      ujawnia płci... no coz moze nastepnym razem bedzie nam to dane...
    • kropka1907 Re: będzie córeczka :o) 16.12.04, 22:37
      Gratuluję! Też strasznie chcę mieć córcię. Usg mam 27.12. mam nadzieję, że
      wtedy dzidzia ujawni płeć.
      pozdrawiam
    • agnieszka190 Re: będzie córeczka :o) 17.12.04, 10:46
      Witam!
      Ja również będę miała córeczkę. Moja dzidzia ma przyjść na świat 20 marca.
      Jestem bardzo, bardzo szczęsliwa.
      Pozdrawiam.
      • qcharzowa Re: będzie córeczka :o) 17.12.04, 11:54
        U nas też córunia smile w marcu. Strasznie się cieszę, chociaż przecież
        najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa, plec to sprawa dalekorzędna. Ale
        fajnie, że dziewuszka do nas dołączy, przyszły Tatuś już jest z Niej dumny smile

Gratuluję WAszego Skarbeczka.

Aneta 25 tc
    • hhelix Re: będzie córeczka :o) 17.12.04, 12:00
      Super. Coraz więcej dziewczynek na wiosnę. Ja też będę miała córeczkę, chociaż
      myślałam, że będzie chłopaczek. Ale cieszę się niesamowicie, aby tylko było
      zdrowe, to liczy się najbardziej. Kwiecień to będzie przepiękny miesiąc.
      • kaska_8888 Re: będzie córeczka :o) 17.12.04, 15:51
        czesc. ja teraz we wtorek bylam na uSG i najprawdopodobnie tez bede miala
        coreczke aczkolwiek lekarz na 100% nie jeste pewnysmile bo malenstwo bardzo sie
        wiercilo. Nasze malenstwo ma byc z nami od 22 marcasmile zeby tylko bylo zdrowe i
        porod dobrze i szczesliwie przeszedl a reszta nie waznasmile. pozdrawiam
        • grochalcia Re: będzie chlopiec 17.12.04, 15:53
          a ja w marcu urodze kawalera dla waszych coreczek, hi, hi. pozdrawiam. Kasia i
          Szymus strasznie wiercacy sie w brzuszku
    • diana80 Re: będzie córeczka :o) 17.12.04, 18:14
      U mnie tez dziewczynka, która urodzi sie 21 marca. Tatuś niedawno powiedział,
      że bedzie corunią tatunia hehehe.
      Pozdrawiamy
    • anka241 Re: będzie córeczka :o) 17.12.04, 22:21
      Cześć dziewczyny !!!! Ja byłam na usg 15.12 i mamy......kwietniową córeczkę.
      Nasza Nadia przyjdzie na świat 16.04 i baaardzo się cieszymy.POZDRAWIAM MAMUŚKI
    • hannamay Re: będzie córeczka :o) 18.12.04, 02:00
      wraz z wami sie ciesze - u mnie takze bedzie dziewczynka. Termin porodu mam na
      16 marca i juz teraz doczekac sie nie moge kiedy po raz pierwszy zobacze jej
      buzie i spojrze w oczka wink z drugiej strony czuje sie tak pieknie i radosnie
      bedac w ciazy, ze juz teraz mysle ze trudno bedzie rozstac sie z malenstwem w
      brzuszku. To tak cudnie miec pod sercem mala istotke!

Jestem juz niemal kompletnie przygotowana na malenstwo, mam umeblowany pokoik
      dla naszej coreczki, kupiona wyprawke, nawet juz mam przygotowana torbe do
      szpitala i wyslane dokumenty przyjecia do szpitala wraz z planem porodu. Te
      ostatnie 12 tygodni mam zamiar spedzic na czytaniu, spacerach nad oceanem,
      sluchaniu dobrej muzyki i pozytywnym nastawieniu do swiata i ludzi smile))

pozdrawiam wszystkie mamy i zycze wiele powodow do radosci w czasie oczekiwania
      na malenstwo!
      _hannamay_
      • celka_s Re: będzie córeczka :o) 18.12.04, 10:56
        U mnie tez prawdopodobnie córcia smile To juz 32 tydzień, a lekarz dopiero miesišc
        temu zdołał jš podglšdnšćsmile Ciesze sie bardzo, chociaz poczatkowo byłam
        nastawiona na synka. Nie moge sie doczekac kiedy jš zobaczesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka