Dodaj do ulubionych

Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelaznej?

19.01.05, 09:38
Obserwuj wątek
    • magda742 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 09:48
      moze mnie, mam termin na 02.07 (ale mysl ze urodze pozniej), tylko ze ja
      jeszcze nie jestem pewna na 100 procent co do tego szpitala
    • magda_pm Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 09:57
      A dlaczego nie masz pewności? Coś nie tak?
      • baranek_wawa Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:10
        Mniewink)
        Mam termin na przełom czerwca i lipca, także bardzo możliwe, że się tam
        spotkamy, tylko jak się poznamy? Myślę,że jakoś się poznamywink
        • magda742 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:12
          nie wszystko ok, jestem dopiero w 17 tyg. i po prostu nie wybralam jeszcze
          szpitala, tzn. pewnie chcialabym na zelaznej, ale musze sie zastanowic czy stac
          mnie na taki wydatek, albo moze zaryzykuje i sprobuje za darmo... nie wiem. a
          ty oplacasz polozna lub wykupujesz sale? do szkoly rodzenia chce sie tam
          zapisac do magdy witkiewicz a ty?
          • magda_pm Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:20
            Nie wiem jeszcze gdzie się zapiszę do szkoły. Co do opłacenia położnej,
            najprawdopodobniej tak zrobię, bo strasznie się boję i wydaje mi sie że to mi
            jakiś większy spokój i komfort psychiczny zapewni. Sala - byłoby super, ale
            szkoda mi troszkę pieniązków, jeszcze pomyślę.
        • magda_pm Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:21
          Poznamy się na pewno smile może narazie bądźmy w kontakcie e-mailowym. Korzystasz
          z poczty na portalu gazety?
          • magda742 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:30
            nie korzystam ale podam ci swoj pryw adres: magda@trez0r.eu.org
          • baranek_wawa Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 10:34
            Mój adres:
            agnusik@go2.pl

Pozdrawiam
    • ikw1 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:37
      ja na początku lipca bede rodzic na zelaznej
      też stresują mnie koszty ale chyba raczej weżmiemy salę a zrezygnujemy z położnej
      do szkoły rodzenia chce chodzic do ich oddziału który prowadzą na Ursynowie
      pozdr
      iza + junior(ka) 16 tc
      • magda_pm Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:38
        To może w szkole też się spotkamy, bo mieszkam na Ursynowie smile
    • e-myszka Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:43
      Termin mam na 28.06, ale pewnie sie przedluzy (pierwszy porod 7 dni po
      terminie, ale na to nie ma reguly). Moj pierwszy porod przezylam na Zelaznej i
      teraz tez tak planuje. Bylam bardzo zadowolona, nie oplacalam poloznej a
      trafila mi sie naprawde super kobietka. Mam nadzieje, ze drugi porod tez bede
      milo wspominac.
      • aggu Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 13:01
        hej!
        Ja mam termin na 4 lipca i też już wybrałam Żelaznąsmile i opłaconą położną teżsmile
        Do szkoły rodzenia będę chodzić w maju przy warszawiance. Mam nadzieję, że się
        spotkamysmile))
        • baranek_wawa Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 14:19
          kurczę, a ja jeszcze nie wybrałam szkoły rodzenia, mało tego nie wiem którą
          wybrać i od kiedy powinnam zacząć chodzić? Teraz jestem w 17 tygodniu,
          właściwie końcówka..nic mi się nie chce i znowu spać mi się chce jak na
          początku ciąży
        • monikacg Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 14:45
          Ja urodziłam Olę 4 lipca 2004, właśnie na Żelaznej i na dodatek też chodziłam
          do szkoły Medixcare smile Bardzo miło wspominam i szkołę i poród smile
          Powodzenia! smile
          • baranek_wawa Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 14:49
            Aha, zapomniałam napisać,że wg OM termin mam też na 4 lipcawink)
            • annaka6 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 16:47
              Witam może się spotkamy ja mam termin na 5.07. Macie już wybraną położną
    • ikw1 do Magda_pm 20.01.05, 16:47
      a kiedy wybierasz sie do szkoły rodzenia, my myśleliśmy o maju; chcemy chodzić
      do tej szkoły rodzenia na ul przy bażantarni bo mieszkamy na kabatach wiec to
      blizutko
      pozdr
      iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka