magda742 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 09:48 moze mnie, mam termin na 02.07 (ale mysl ze urodze pozniej), tylko ze ja jeszcze nie jestem pewna na 100 procent co do tego szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
magda_pm Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 09:57 A dlaczego nie masz pewności? Coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
baranek_wawa Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:10 Mnie) Mam termin na przełom czerwca i lipca, także bardzo możliwe, że się tam spotkamy, tylko jak się poznamy? Myślę,że jakoś się poznamy Odpowiedz Link Zgłoś
magda742 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:12 nie wszystko ok, jestem dopiero w 17 tyg. i po prostu nie wybralam jeszcze szpitala, tzn. pewnie chcialabym na zelaznej, ale musze sie zastanowic czy stac mnie na taki wydatek, albo moze zaryzykuje i sprobuje za darmo... nie wiem. a ty oplacasz polozna lub wykupujesz sale? do szkoly rodzenia chce sie tam zapisac do magdy witkiewicz a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_pm Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:20 Nie wiem jeszcze gdzie się zapiszę do szkoły. Co do opłacenia położnej, najprawdopodobniej tak zrobię, bo strasznie się boję i wydaje mi sie że to mi jakiś większy spokój i komfort psychiczny zapewni. Sala - byłoby super, ale szkoda mi troszkę pieniązków, jeszcze pomyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_pm Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:21 Poznamy się na pewno może narazie bądźmy w kontakcie e-mailowym. Korzystasz z poczty na portalu gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
magda742 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:30 nie korzystam ale podam ci swoj pryw adres: magda@trez0r.eu.org Odpowiedz Link Zgłoś
baranek_wawa Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 10:34 Mój adres: agnusik@go2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ikw1 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:37 ja na początku lipca bede rodzic na zelaznej też stresują mnie koszty ale chyba raczej weżmiemy salę a zrezygnujemy z położnej do szkoły rodzenia chce chodzic do ich oddziału który prowadzą na Ursynowie pozdr iza + junior(ka) 16 tc Odpowiedz Link Zgłoś
magda_pm Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:38 To może w szkole też się spotkamy, bo mieszkam na Ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
e-myszka Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 19.01.05, 10:43 Termin mam na 28.06, ale pewnie sie przedluzy (pierwszy porod 7 dni po terminie, ale na to nie ma reguly). Moj pierwszy porod przezylam na Zelaznej i teraz tez tak planuje. Bylam bardzo zadowolona, nie oplacalam poloznej a trafila mi sie naprawde super kobietka. Mam nadzieje, ze drugi porod tez bede milo wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
aggu Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 13:01 hej! Ja mam termin na 4 lipca i też już wybrałam Żelazną i opłaconą położną też Do szkoły rodzenia będę chodzić w maju przy warszawiance. Mam nadzieję, że się spotkamy)) Odpowiedz Link Zgłoś
baranek_wawa Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 14:19 kurczę, a ja jeszcze nie wybrałam szkoły rodzenia, mało tego nie wiem którą wybrać i od kiedy powinnam zacząć chodzić? Teraz jestem w 17 tygodniu, właściwie końcówka..nic mi się nie chce i znowu spać mi się chce jak na początku ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
monikacg Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 14:45 Ja urodziłam Olę 4 lipca 2004, właśnie na Żelaznej i na dodatek też chodziłam do szkoły Medixcare Bardzo miło wspominam i szkołę i poród Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
baranek_wawa Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 14:49 Aha, zapomniałam napisać,że wg OM termin mam też na 4 lipca) Odpowiedz Link Zgłoś
annaka6 Re: Kogo moge spotkać na początku lipca na Żelazn 20.01.05, 16:47 Witam może się spotkamy ja mam termin na 5.07. Macie już wybraną położną Odpowiedz Link Zgłoś
ikw1 do Magda_pm 20.01.05, 16:47 a kiedy wybierasz sie do szkoły rodzenia, my myśleliśmy o maju; chcemy chodzić do tej szkoły rodzenia na ul przy bażantarni bo mieszkamy na kabatach wiec to blizutko pozdr iza Odpowiedz Link Zgłoś