iwka901 20.01.05, 15:15 Hej, Będę miała cesarkę i mam pytanie, czy w ogóle można i kiedy zacząć nosić pas ściągający na brzuszek ? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ade1 Re: CESARKA co potem?- kiedy pas ściągający 20.01.05, 15:30 ja po cesarce zalozylam pas na trzeci dzien, bardzo pomaga w chodzeniu i lagodzi bol poprzez podtrzymywanie brzucha, nosilam go chyba przez 3 m-ce a jak musialam wyjsc z domu to zakladalam majtki sciagajace przez pol roku, brzuch doszedl do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kkasiak1 Re: CESARKA co potem?- kiedy pas ściągający 20.01.05, 17:21 Witajcie, a gdzie można kupic taki pas?? Kasia i 32 tc Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: CESARKA co potem?- kiedy pas ściągający 20.01.05, 17:40 Pas można kupić w aptece i sklepie z art rechabilitacyjnymi, a fajne majty ściągające zapinane na haftki są firmy Mitex model AMA ok. 39 zł są na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: CESARKA co potem?- kiedy pas ściągający 20.01.05, 18:48 mitex ma swoja strone i na niej Ama jest po 37 zl, a poza tym Mitex ma bardzo duzo fajnych majtek i nie tylko sciagajacych brzuch i nie tylko. polecam magda, 30 tc Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: CESARKA co potem?- kiedy pas ściągający 20.01.05, 17:54 Być może nie będziesz go potrzebowała. Ja parę godzin po CC mogłam w miarę normalnie chodzić a po tygodniu blizna dawała znać o sobie tylko podczas mocniejszych dotknięć. Brzuch był jak przed ciążą w zasadzie 3 dni po CC. Pozdrawiam serdecznie Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kulka50 Re: CESARKA co potem?- kiedy pas ściągający 20.01.05, 18:40 jakos nie moge uwierzyc ze od razu mialas brzuch jak przed ciążą jednak skóra rozciagnieta pozostaje i wtedy pas sie bardzo przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
zabiegana Re: CESARKA co potem?- kiedy pas ściągający 20.01.05, 18:43 musze sobie takowy kupic - po brzuszku zostal tylko smetny flaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
mpenzi Re: CESARKA co potem?- kiedy pas ściągający 20.01.05, 21:01 Ja też używam pasa. Można dostać w aptece z firmy pani teresa. Są dwa rodzaje elastyczny i na rzepy. Uważam że przyspiesza powrót do dawnej figury. Odpowiedz Link Zgłoś