agilator 14.02.05, 13:44 Czy macie pomysły na imię dla chłopca, ja zupełnie nie. Proszę o propozycje może bedzie mi łatwiej ? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetrina Re: imię dla chłopca 14.02.05, 14:17 Radosław, najpiękniejsze imię dla chłopca, jak bym mogła to jeszcze raz bym dała na imię tak synkowi (lecz już jednego Radusia mam). Pozdarwiam, Odpowiedz Link Zgłoś
edyssia_k Re: imię dla chłopca 14.02.05, 15:36 Mój synuś jak się urodzi będzie miał na imię Michałek, nie będę mu dawała wyszukiwanego imienia bo może przez to bardzo cierpieć np. w przedszkolu ale jeżeli masz problem to polecam:www.imiennik.pl/index.php?ids=1 może cos ci będzie bardziej odpowiadało. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
martiii Re: imię dla chłopca 14.02.05, 15:50 KONRAD!!!!!!! A jak nie to Adrian!! Najladniejsze sa! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: imię dla chłopca 14.02.05, 16:08 U mnie będzie Kacperek,podoba mi się tez Filip. Moje słoneczko Gabrysia czy Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: imię dla chłopca 14.02.05, 17:32 Mielismy z tym duzy problem - dokladnie to ja mialam problem aby wymyslec cos, co moj maz zaakceptuje, bo imion mialam wiele na mysli, a miedzy innymi: Joachim, Mateusz, Lukasz. W koncu stanelo na Erwin, czyli imieniu ktore mialaby nosic nasza coreczka gdyby urodzila sie chlopcem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolowrotek3 Re: imię dla chłopca 14.02.05, 19:02 u nas bedzie Milosz, na wypadek gdyby nie bylo Magdusi. Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: imię dla chłopca 14.02.05, 19:12 zapomnialam dodac, ze nasi znajomi nazwali swojego synka Sławosz. Bardzo mi sie to imie podoba, ale w najblizszym otoczeniu zajete, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
barszczyk75 Re: imię dla chłopca 14.02.05, 19:19 mam teorie(jeszcze osobiscie nie sprawdzona) ze to Imie sie w ktoryms momencie WIE... po prostu sie czuje i juz.. zaczyna sie je myslec, mowic nim do Malenstwa.. nie masz tak? no bo coz ze mi sie podoba jakies imie Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: imię dla chłopca 14.02.05, 21:11 Szymon i tylko Szymon . Jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
curly2 Re: imię dla chłopca 14.02.05, 21:34 Mi też najbardziej podoba się imię Szymon (tak miałaby na imię Natalka, gdyby była chłopcem,a może kiedyś tak będzie miał na imię jej braciszek...), choć kiedyś byłam fanką imienia Krzysztof. Pozdrawiam, Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
baby244 Re: imię dla chłopca 14.02.05, 22:13 Maksym najpiekniejsze imie jakie udalo nam sie znalezc. od poczatku sie w nim zakochalm, Maksiu - slicznie prawda... u nas ma sie urodzic za 14 dni )))) baby244 i Maksymek 38tc ( jeszczd w brzuszku u mamusi) Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka31 Re: imię dla chłopca 15.02.05, 08:51 Ja będąc jeszcze w podstawówce, wiedziałam że mój syn będzie Mikołaj i tak też się stało. Teraz oczekuję drugiego i tu już mam problem z imieniem :- ))))...jakoś nic na mnie nie zrobiło takiego wrażenia...a może to dla tego że miała być córka...hihih.... Odpowiedz Link Zgłoś
sula_i_komary Re: imię dla chłopca 15.02.05, 09:06 My równiez mieliśmy z tym problem ....tym bardziej, że trzeba było wybrać dwa imiona. Mi się podobają: Michał, Maciej, Jakub, Bartosz,Wojciech,Aleksander,Jan. No niestety, niektóre by się powtórzyły w rodzinie . Będzie Janek i Wojtek . Pozdrawiam sula i chłopaki-bliźniaki 37tc Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: imię dla chłopca 15.02.05, 09:19 moja koleżanka ma psa maksia.... Odpowiedz Link Zgłoś
sonnya Re: imię dla chłopca 15.02.05, 11:56 a moja kolezanka ma kota Natasza...! dla porownania moj pies nazywa sie Gofer! ale wkurzam sie mimo zabawnych rodzinnych historii (wujek i seter angielski o imieniu Henryk w jednym pokoju, przy zastawionym stole i nagle komenda": usiadz Henryk! domyslacie sie, ze usiedli oboje?!?) na ludziow, ktorzy nazywaja "naszymi" imionami swoje zwierzaki! a moje typy dla malucha w brzuniu to: Bruno, Maksymilian(!) , Franek, moze Leos... (zobaczymy mordke juz za kilka dni i cos mu przykleimy) pozdrawiam sonnya i facecik lilypie.com/days/050226/1/0/1/+1/.png[/img][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
szept_ciszy Re: imię dla chłopca 15.02.05, 11:49 Mnie się podobają imiona: Daniel, Dawid, Dariusz Odpowiedz Link Zgłoś
mamul34 Re: imię dla chłopca 17.02.05, 22:02 Ja mam Tomasza (Tomek,Tomaszek,Tomuś,Tomeczek,Tomulek,Tomik.....), a za miesiąc będę miała Jana (Janek,Jasiek,Jaś,Jasio,Jasiulek,Jasieniek,Jasiunio....) Lubię imiona,które można zdrabniać na wiele sposobów.Mam jeszcze córcię Aleksandrę (Ola,Oleńka,Olusia,Olunia....). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: imię dla chłopca 17.02.05, 22:08 Heniu Aleksander ale w poniedzialek ku mojemu strasznemu szczesciu, okazalo sie , ze dziewucha bedzie pozdr magda, 33 tc Odpowiedz Link Zgłoś
annak25 Re: imię dla chłopca 17.02.05, 22:14 moje maleństwo bedzie sie nazywać Szymon Natan. Poza tym fajne imionka to Maciuś, Aleksy, Oskar, Olaf. Jak zobaczysz szkraba to bedziesz wiedziala jak dac mu na imie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka72 Re: imię dla chłopca 18.02.05, 09:45 Amadeusz lub Norbert na razie nic lepszego nie wymyśliłam dla swojego dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: imię dla chłopca 18.02.05, 10:05 Kornel!( Kornelek, Kornelito, Korneluś, Nelo, Kolo ) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: imię dla chłopca 18.02.05, 10:05 jesli bede miala syna to damy mu na imie leon. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: imię dla chłopca 18.02.05, 12:21 pimpek_sadelko napisała: > jesli bede miala syna to damy mu na imie leon. bardzo męskie, to po grecku LEW podoba mi sie tez, a myslalam, ze jestem dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
jaga211 Re: imię dla chłopca 18.02.05, 10:18 Jestam w 11tc i od samego początku jednogłośnie z mężem wiemy że będzie Kubuś. A jak będzie dziewczynka to nie mamy żadnego pomysłu. Od samego początku czuję że będzie chłopczyk, czy to może być tak że sie tak czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
justakr Re: imię dla chłopca 18.02.05, 11:20 Ha! U nas też jak chłopczyk to będzie Kubuś, a dla dziewczynki to kompletnie nie mam pomysłu ani ja ani mąż. Kto wie, może to coś znaczy i w brzuszku faktycznie jest chłopak! Szkoda, że dowiem się o tym dopiero za miesiąć najwcześniej ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek78 Re: imię dla chłopca 18.02.05, 11:44 nasz synek miał sie nazywać Kamil,Damian ale stanelo na tym ze damy naszemu maleństwu na imię Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa <a href="http://bazy.hoga.pl/imiona.asp" target="_blank">bazy. 18.02.05, 14:03 Odpowiedz Link Zgłoś