kotwa-1975 03.05.06, 18:14 Gondola , spacerówka + fotelik do samohodu,mozna montowac na stelazu wózka, wszystki dodatki gratis stamn bardzo dobry na gwarancji do sierpnia. kotwa75@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martawie2 Re: Sprzedam wozek tutek max plus 08.05.06, 09:18 czy twoje ogłoszenie jest jeszcze ważne? czy mogłabym prosić o zdjęcia na maila martawie2@gazeta.pl. Jaka jest cena całego wózka. I jeszce ,mam pytanko, czy w gondoli tej można przewozić dzidzię w samochodzie, bo wiem ze w niektórych gondolkach można ale nie wiem od czego to zalezy. dziękuję za odpowiedz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotwa-1975 Re: Sprzedam wozek tutek max plus 09.05.06, 15:18 czesc tak aktualne, wózek głęboki z dodatkową spacerówką i fotelikiem Funkcje i wyposażenie rączka z regulacją wysokości duży otwór wentylacyjny w budce pasy do przenoszenia gondoli dwa schowki w gondoli duży kosz na zakupy wnętrze wykończone bawełną prosty mechanizm montażu gondoli i spacerówki przodem lub tyłem do kierunku jazdy dodatkowa spacerówka w zestawie folia przeciwdeszczowa moskitiera torba regulowane zawieszenie na sprężynach hamulec na tylnej osi wyjmowany materacyk z gondoli koła pompowane fotelik samochodowy do 13 kg. z adapterem do wózka w zestawie do fotelika mam dodatkowo daszek i przykrycie na nózki Spacerówka poręcz ochronna pokrowiec na nogi budka przekładana z gondoli na spacerówkę regulacja oparcia regulowany podnóżek 5-cio punktowe pasy bezpieczeństwa z ochraniaczem Wymiary szerokość wózka: 64 cm wysokość rączki: od 79 do 114 cm długość gondoli: 78 cm szerokość gondoli: 36 cm głębokość siedziska spacerówki: 32 cm szerokość siedziska spacerówki: 33 cm głębokość siedziska z podnóżkiem: 56 cm wymiary po złożeniu z kołami: 64 x 101 x 40 cm waga: 16 kg cena sklepowa to okolo 1350 zł dorzucam jeszce parasolke Odpowiedz Link Zgłoś