kotka211 01.04.05, 22:12 Wlasnie usłyszałam w telewizji, że dziś w nocy Chrystus otworzy drzwi Papieżowi! Jest mi bardzo smutno i płacze ale modle sie o jego powrót do zdrowia! Mam nadzieje ze nie jestem sama! Smutna Kasia i jej 9 tyg. ciąża Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka1976 swiatelko dla PAPIEZA 01.04.05, 23:02 wiecie jak odejdzie to zapale świeczke w oknie ( jak był zamach w stanach to wiem ze to On prosił aby zapalic w onach świeczki wiec teraz ja tez zapale............. Odpowiedz Link Zgłoś
zabiska Re: swiatelko dla PAPIEZA 01.04.05, 23:14 Ja zrobie to samo. To bedzie znak, ze zawsze bedziemy z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
mama75 hm.... 02.04.05, 00:30 moze troche sie wylamie, ale uwazam, ze jest to starszy schorowany bardzo czlowiek. Wszystkim bedzie nam go bardzo brakowac i wszyscy beda jego odejscie bardzo przezywac, ale uwazam ze to juz chyba pora zeby przestal sie tak potwornie meczyc. To tylko my tutaj bedziemy smutni. On bedzie sie cieszyl, ze jest juz blizej Boga, ze w koncu nie cierpi i jest na prawde wolnym czlowiekiem. Dlaczego jestesmy takimi egoistami i tak bardzo nie chcemy zeby od nas odszedl ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zaspiewa mama75 02.04.05, 18:27 nie wyłamiesz sie. Zgadzam się w 100 %. I myślę, że jednak powinniśmy modlić się słowami "bądź wola Twoja", a nie "Panie Boże, zrób z Papieżem to, czego my byśmy chcieli". Odpowiedz Link Zgłoś
mama75 Re: mama75 02.04.05, 20:08 wlasnie o to mi chodzi. Wszystko w rekach Boga. Nie mozemy byc takimi egoistami, tam u gory tez kochaja tego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
niepytana Re: Zostań z nami Papieżu!!!!!!!! 02.04.05, 00:54 Nie jestes sama. Mi tez jest bardzo ciezko ze ma od nas odejsc. Rowniez sie modle, sama nie wiem o co. O to zeby nie umieral jeszcze? O to zeby umarl z godnoscia i bez cierpien? Nie wiem. Bardzo to smutne. Rowniez zapale swieczke : ( Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: Zostań z nami Papieżu!!!!!!!! 02.04.05, 07:46 I ja się przyłączam do modlitwy o zdrowie dla naszego Ojca Świętego. Agata,33tc. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka211 Nadal jest z nami :-) nasz Papiez!!!!! 02.04.05, 10:41 Jak tylko wstalam to wlączylam telewizor! Papież jest z nami! Módlmy sie za niego!!!!! Kasia i jej 9 tyg. ciąza Odpowiedz Link Zgłoś
rapida Re: Nadal jest z nami :-) nasz Papiez!!!!! 02.04.05, 17:37 Nawet jak odejdzie, to i tak zawsze będzie z nami........!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inez-sis Re: Zostań z nami Papieżu!!!!!!!! 02.04.05, 18:39 Nie chcę przepowiadać, ale mam wrażenie, że Papież odejdzie jutro... Jutro jest Niedziela Miłosierdzia Bożego. Myślę, że własnie tego dnia Bóg powoła swojego Najwierniejszego Sługę. Cały czas płaczę, bo wzruszają mnie reportaże w telewizji ale wiem, że nie ma na całym świecie drugiej osoby, która tak jak On byłaby przygotowana na spotkanie z Bogiem. Chciałabym wierzyć tak głęboko jak wierzy Ojciec Święty. A tak chciałam, by mój Synek zobaczył Papieża... Pozdrawiam Ania i Antoś 26t1d Odpowiedz Link Zgłoś