doko4 09.04.05, 16:23 Czy ktos z Was probowal planowac plec dziecka a moze komus sie udalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikaa25 Re: planowana płeć 09.04.05, 18:09 było mi wszytsko jedno - ale miałam swiadomosc ze w tych dniach jest wieksza szansa na dziewczynke... nie wiem jeszzce na 100 %, ale lekarz mówi że prawdopodobnie urodzi sie dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: planowana płeć 09.04.05, 18:15 hej i planowalam chlopca (bo maz starsznie chcial). kupilam testy owulacyjne, jak test wskazal owulacje, to wowczas bylo przytulanko. ani przed ani po owulacji bez przytulania. skutek w brzuszku 26 tyg. chlopaczek. nie wiem ile w tym przypadku, ale taki sposob wyczytalam w internecie- u mnie sie sprawdzil pozd buzka Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: planowana płeć 09.04.05, 18:12 Ja w zasadzie nie planowałam ale wyszło według schematu. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: planowana płeć 09.04.05, 18:19 Ja chciałam dziewczynkę i tak się akurat złożyło,że miałam przytulanko dwa dni pzred owu więc chyba będzie dziewczynka ale to się okaże za około 10tygodni więc jeszcze nie moge potwierdzic co mam w brzuszku pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: planowana płeć 09.04.05, 22:52 my bardzo chcieliśmy dziewczynkę - przytulanko przed owu = efekt ma siusiaka a nie cipkę Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: planowana płeć 10.04.05, 08:48 U nas mial byc chłopiec, przytulanko w owulację wyznaczoną dokładnie dzięki testom owulacyjnym, wszystko wyszło idealnie i jest ...DZIEWCZYNKA, bo widac właśnie ona jest na tym świecie potrzebna))). A my sie bardzo cieszymy, będziemy mieli trzy urocze córeczki!!!!! Agata, 34tc. Odpowiedz Link Zgłoś
doko4 Re: planowana płeć 10.04.05, 17:49 skąd wiedziałaś że to dokładnie 2 dni przed owu. jest bo ja wiem kiedy ona nastąpiła ale to sie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: planowana płeć 10.04.05, 19:40 Ja wiem stąd,że dwa dni przed owu ponieważ stosowałam cały czas testy owulacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
doko4 Re: planowana płeć 13.04.05, 13:57 to znaczy ze stosujesz je w każy miesiąc? a mierzysz temp. i śluz.Ile kosztuje test. owu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziki Re: planowana płeć 10.04.05, 09:44 Pierwsze dziecko - przytulanko przy skoku temperatury (owulacja) i jest facet, teraz przytulanko niedługo po @ i jeszcze nie wiem, ale liczę na dziewczynkę. ) Odpowiedz Link Zgłoś
nela12 Re: planowana płeć 10.04.05, 09:57 hejmy za pierwszym razem to bardzo chcielismy dziewczynke,wiec przytulanko przed owulacja-jest sliczny...chlopczyk)))))))teraz to troche wpadka ale znow bylo troche przed (z tego co pamietam)wiec zobaczymy tym razem) pozdrawiam ps.moj lekarz mowi ze niema reguly-czasem wystarczy ze plemnik jest troche silniejszy i predzej,,sie wgramoli''do jajeczka i nici z planowania))- papa Odpowiedz Link Zgłoś
doko4 Re: planowana płeć 10.04.05, 17:47 a co robiliscie na dziewczynke czy oprócz ttego że przed owulacją coś innego? Jak wiedziałaś ze to przed owulacją ja mam różnie i nie wiem jak to bedzie bo wiem kiedy ona nastąpiła a przed jeszcze sie ucze Odpowiedz Link Zgłoś
nela12 Re: planowana płeć 10.04.05, 18:17 hejliczy sie srednio ze owulacja wystepuje 14 -tego dnia ,od pierwszego dnia miesiaczki,przy cyklu 28dniowym ja mialam jak w zegarku co 28 dni-zawsze nad ranem-,robilismy'' dziewczynke-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: planowana płeć 10.04.05, 19:55 Mysmy tez "robili"dziewczynke-a tu na usg chlopczyk jak malowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: planowana płeć 10.04.05, 21:06 Ja chciałam dziewczynkę, ale kiedy ją zrobilismy, to wcale nie mysleliśmy o "robieniu dziecka" - odpusciłam sobie to wtedy totalnie... Przytulanko było na 7 dni przed skokiem temperatury na wykresie. Odpowiedz Link Zgłoś
doko4 Re: planowana płeć 13.04.05, 13:59 Niestety u mnie jest tak prosto cykle mam aż 34 dni a owu różnie Odpowiedz Link Zgłoś
barbara79 Re: planowana płeć 13.04.05, 15:40 ja planowałam chłopca i się udało ale z dziewczynki też bym się bardzo cieszyła Odpowiedz Link Zgłoś