Dodaj do ulubionych

Czy to normalne???

06.05.05, 12:41
Mam pytanie jestem w 7tc i lekarz kazał mi sie położyć do szpitala rzeby
zrobić USG i nie wiem czy coś jeszcze powiedział ,że na kilka dni!Czy to jest
normalne?Acha leczę sięw klinice niepłodnośći w CZMP i czy będe musiała teraz
zmienić lekarza i przejść na oddział ginekologiczny?

Pozdrawiam Aga
Obserwuj wątek
    • kapoosta Re: Czy to normalne??? 06.05.05, 12:43
      To dosyć dziwne, ale pewnie lekarz wie co robi. Jeżeli mu nie ufasz, to idź do
      innego.
    • budzik11 Re: Czy to normalne??? 06.05.05, 12:48
      Może uznał, że ciąża jest w jakiś sposób zagrożona, bo to nie jest normalne,
      żeby kłaść się do szpitala żeby zrobić TYLKO USG.
      • monias3 Re: Czy to normalne??? 06.05.05, 13:18
        Trudno cos powiedzieć , jakos mało informacji ten lekarz Ci przekazał na temat
        zagrożenia Twojej ciąży. Mogę Ci jedynie powiedzic jak było w przypadku mojej
        siostry: w pierwszym m-cu zaczęła plamić i ginka położyła ja na oddział, wtedy
        miała tam robione różne badania w tym USG, a jej ginka przychodziła do nieja na
        oddział (chodziła do niej prywatnie).Ale to troche inna sytuacja.
        Myślę że skoro leczyłas się na niepłodność to lekarz dmucha na zimne i woli Cię
        dobrze przebadać- a najlepiej porobią Ci badania w szpitalu -nie bedziesz
        musiala sama latac i załatwiać, co w Twoim stanie mogłoby może zaszkodzić.
        Zreszta może Ci zrobić nie samo USG -moze nie dpowoiedział a Ty nie dopytałaś?
        Myślę że lekarz wie co robi, a skoro woli dmuchac na zimne to tylko jego plus-
        masz pewnośc ,że niczego raczej nie zaniedba i nie przeoczy. A swoja drogą to
        przecież sporo dziewczyn narzeka , że właśnie ich lekarze nie chcą czasem przy
        zagrożeniu ciąz kłaść na badania da szpitala.
      • pimpek_sadelko Re: Czy to normalne??? 06.05.05, 13:18
        jesli leczyliscie z partnerem nieplodnosc, to ciesz sie, ze gin trzyma reke na
        pulsie. nie wiem jak dlugo musielicie sie starac o te ciaze,ale nie dziwn sie,
        ze lekarz dmucha na zimne. on najlepiej wie jak trudno czasami zaciazyc.
    • wiki1976 Re:Pimpek_Sadełko 06.05.05, 13:26
      Z mężem starliśmy się od 12 miesięcy nasienie miał nie najlepsze tzn ruchliwość
      przygotowywałam się juz do IUI a tu ciąża jakże zdziwiony był lekarz i wczoraj
      jak byłam u niego od razu zapytał czy sie jeszcze wczoraj położe na oddział ale
      niestety miałam w pracy nie pozałatwiane więc dał mi skierowanie.Niestety
      powiedział mi tylko,że zrobią mi USG ale pani na oddziale stwierdziła ,że
      bedzie to chyba diagnostyka,mój bład mogłam zapytać.Ale nic mi sie niestanie
      jak połoze sie na 2 dni.smile
      • pimpek_sadelko Re:Pimpek_Sadełko 06.05.05, 13:47
        e tam! dasz rade, tylko dwa dni! dla psychiki Twojej to bedzie duuuuuuzo,
        zobaczysz! wyjdziesz spokojna, lekka i pelna optymizmu. lekarz baaaardzo sie
        stara, nie rob mu przykrosci tylko korzystaj!smile
        ps. a maz to naprawde niezly snajper, strzelil w 10 z bardzo trudnej
        pozycjibig_grinDDDD.
        pogratuluj mu mocno!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka