Dodaj do ulubionych

Czy trudno dostac L4?

09.05.05, 20:07
Powiedzcie czy bez problemu dostalyscie L4 ?Jestem juz w 6 miesiacu mam dosyc
stresujaca prace i chcialabym je ciagnac do konca ciazy,czy mialyscie jakies
problemy z waszymi lekarzami?czy chcieli wam wystawiac zwolnienia?
Obserwuj wątek
    • scott123 Re: Czy trudno dostac L4? 09.05.05, 20:32
      Z autopsji wiem,że jeśli nic się nie dzieje to niema co liczyć na zwolnienie
      nawet jeśli ma się stresującą pracę!!!Pozdrawiam!
    • beata9923 Re: Czy trudno dostac L4? 09.05.05, 23:06
      to nieprawda że ciężko dostać zwolnienie,ja nie spotkałam się z takim
      przypadkiem a mam dużo koleżanek przed i po no i sama jestem w 40 tyg trzeciej
      ciąży i zwolnienie mam już 7 miesiąc a lekarz na wizytach nawet nie pyta się czy
      chcę tylko od razu wypisuje, zaznaczam że nie chodzę prywatnie ale do kliniki z
      umową na NFZ,dodam więcej że nawet ZUS nigdy nie czepia się ciężarnych.Pozdrawiam.
    • fifinka2 Re: Czy trudno dostac L4? 09.05.05, 23:25
      Zapytam jeszcze czy dr Wierzbinska Spaczynska (krakow)daje bez problemu?
      • paula.kr2 Re: Czy trudno dostac L4? 10.05.05, 08:34
        Chodziłam do Pani Dr.nie prywatnie na początku ciąży i to ona wysłała mnie
        pierwsza na zwolnienie.Teraz jestem w 30tc, chodzę prywatnie do innej pani dr.i
        też bez problemu daje zwolnienie.
    • kaska.to Re: Czy trudno dostac L4? 10.05.05, 08:48
      witam,
      ja tez nie mialam problemow z otrzymaniem zwolnienia,teraz od 30 tyg. jestm na
      zwolnieniu do konca,nie dawalam rady dojezdzac do rpacy, w jedna strone 40 km,
      lekarz dal mi bez problemow.wczesniej tez dostawalam na jedne tygzien,gdy bylam
      juz przemeczona.tak sobie mysle,ze niekiedy takie zwonienie tez jest potzrebne
      dla przemeczone praca kobiety,nawet gdy nic sie nie dzieje,ale potrzeba kilka
      dni na zregenerowanie sil-komu jak komu,ale nam chyba to sie nalezy.pozdrawiam,
      kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka