zmija75 12.05.05, 18:51 jestem teraz w 30 tyg. ciąży i mam wrażenie, że mam mały brzuch. z I dzieckiem więcej przytyłam i brzuch miałam większy, a jak Wy miałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyletk4 Re: II ciąża - mały brzuch 12.05.05, 19:16 witaj ja jestem w 5 miesiącu ciązy jeżeli lekarz powie ci że z dzidzią jest wszytko oki to niemasz się co przejmowac wielkością brzuszka ja też mam bardzo mały i tez sie martwiłam az do dzis więc zapytaj lekarza jesli powiem ze oki to sie nie przejmuj pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
jaiza Re: II ciąża - mały brzuch 12.05.05, 20:12 Jestem w drugiej ciazy w 37 t, brzuch 110, w pierwszej w tym czasie 117 cm. Lekarz mówi, że jakis mały, ale na USG dzidzia ma jak najbardziej prawidłowe wymiary. Mnie osobiscie mój brzuch sie podoba - taka piłeczka do kosza zawieszona na 174 cm (może dlatego nie wygląda olbrzymio). Cieszę się też, bo wiekszość moich koleżanek w drugiej ciązy bardziej przytyła niż w pierwszej i miała potem problemy ze zrzuceniem (u mnie na plusie 14 kg). Nie martw się więc, USG pokaże czy wszystko ok. I. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: II ciąża - mały brzuch 12.05.05, 21:16 U mnie to juz 3 ciaza i co ciaza to mniejszy brzuch, a dzieci OK. Takze ciesz sie, ze brzuch nie zaduzy, zawsze to troche lzej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: II ciąża - mały brzuch 12.05.05, 21:40 ja koncze 33 tydz. i jak zaloze kurtke, i to wcale nie taka luzną, nie widać nic. Czasem w tramwaju, gdy bardzo chce usiaść (mam zawroty głowy), rozpinam kurtke i wystawiam brzuch, bo inaczej nikt nie ustąpi )) W takich luzniejszych swetrach jest to samo. Z Dominika tez miałam mały. Teraz szybciej mi wyszedł, ale duzo wolniej rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś