asica21 18.05.05, 10:41 Witajcie mam pytanko w ktorym tygodniu mozna wyczuć powiekszona macice.Z gory dziekuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_grabosia Re: Kiedy powiększona macica???????????? 18.05.05, 10:48 Mój ginio wyczuł po 7 dniach od planowanego terminu @. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: Kiedy powiększona macica???????????? 18.05.05, 10:53 ja samodzielnie, przez brzuszek wyczułam macicę w jakimś 3 m-cu ciązy, a może ciut wcześniej, tak bardzo nisko ale czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vikiko Re: Kiedy powiększona macica???????????? 18.05.05, 12:12 lenka jak to zrobiłaś,że wyczułaś macicę ? naucz mnie please. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_sz Re: Kiedy powiększona macica???????????? 18.05.05, 14:43 Nic nie trzeba robić, tylko dotykać przyciskając lekko i takie stwardnienie wyczuwalne to macica. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.79 Re: Kiedy powiększona macica???????????? 18.05.05, 14:51 Nie pamiętam który to był tydzień, ale najpierw zacznie się rysować wypukłośc nad spojeniem łonowym, wcześniej macica ukryta jest za kością i jej nie wyczujesz, a jak się podniesie to i macać nie trzeba, bo samo widać. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a do vikiko 18.05.05, 14:53 macica jest twardsza od reszty brzuszka taka kuleczka na początku, potem rośnie, moja już wyszła poza pępek w górę tak mi gin wczoraj powiedział Odpowiedz Link Zgłoś