Dodaj do ulubionych

Cellulitis a ciaza???

28.05.05, 22:42
MAm pytanie do przyszlych mam.Czy mozna stosowac preparaty przeciwko
cellulitowi w czasie ciazy? Jestem w trzecim miesiacu ciazy i niestety to
paskudztwo pojawilo sie w bardzo szybkim tempie.
Pozdrawiam i z gory dziekuje za wszytskie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • mpenzi Re: Cellulitis a ciaza??? 28.05.05, 22:48
      Ziajka ma krem na rozstepy i cellulit który można stosować w czasie ciąży.
      Chyba można go stosować od 4 ego mies. Wątpie byś znalazła preparat bezpieczny
      w pierwszym trymestrze bo wtedy odradza się stosowanie czegokolwiek ale nie
      zaszkodzi jak będziesz smarować oliwką. Pozdrawiam
      • malina232 Re: Cellulitis a ciaza??? 28.05.05, 22:50
        Dzieki za odpowiedz.Ale od 5 tc stosuje krem nivea lub bambino na brzuch,chyba
        mozna?
        • ninyanna Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 09:33
          Kup sobie sizalowa gabke do ciala i masuj nia miejsca, na ktorych pojawil Ci
          sie celulitis, kiedy bedziesz pod prysznicem. Najlepiej robic to przynajmniej
          raz dziennie 10-15 miut. Do tego zabiegu najlepiej stosowac oliwke dziecieca.
          Po wyjsciu wklep w te miejsca jakis lagodny balsam ujedrniajacy. To rewelacyjny
          i bezpieczny sposob zwalczania celulitu w ciazy i nie tylko smile

Pozdrawiam!!
          • gabi67 Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 09:36
            Kochane zadne kremy nie pomoga jak macie mało elastyczna skóre na roztępysad
            • ninyanna Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 09:52
              Gabi nie doluj dziewczyn tongue_outP To nieprawda, owszem zdarza sie, ze jednym pomaga
              innym nie, innym lagodzi te objawy..to wlasnie zalezy od elastycznosci skory,
              jakie skutki bedzie przynosi kuracja. Tak czy siak skore trzeba
              pielegnowactongue_outsmile))

Pozdro!
              • gabi67 Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 09:55
                Nie moim zamiarem było straszyc ,ale stwierdziłm fakt a pielęgnacja skóry jets
                bardzo potrzebna tego nie nguje.Wiem to tylko sam posobie jak roztepy mi sie
                posypały i teraz sa blade i tera mam nowe trzy juz dirzałm sad((((((((((((((
                • ninyanna Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 10:01
                  Gabis! Ta sizalowa gebke wyprobuj, gwarantuje , ze dziala, gdyz wyrownuje
                  poziom nierownomierie rozlozonej gospodarki tluszczowej pod skora. A stosowalas
                  jakies kremy na rozstepy??? Jak nie to moze sprobuj, slyszalam,ze dluga kuracja
                  daje efekty.. ( wiem to z doswiadczenia znajomych)..

POzdrawiam Cie!smile)
          • malina232 Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 10:21
            Ninyanna czy mozesz polecic mi jakis balsam do ciala bezpieczny do stosowania w
            ciazy?Niestety ma oliwke mam uczulenie...
            • ninyanna Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 10:31
              Mysle, ze ujedrniajacy balsam Nivea powinien byc dobry. Te kosmetyki zawsze sa
              bardzo dobrze traktowane przez skore. Mozesz tes spytac o Dove smile) Oczywiscie
              jesli chodzi Ci o proces ujedrnianiasmile) Bo jesli preferujesz zwykly balsam
              (ktory takze ma wlasciwosci wygladzajace skore ) To propnowalabym jakis z serii
              johnson&johnsonsmileTak mysle....smile

Pozdrawiam
            • szaramysz2 Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 10:39
              ujedrniajacy to chyba kazdy mozna stosowac....
              nie zaleca sie tylko smarowania mazidlami na cellulit z kofeina (choc ja od
              poczatku 3trymestru codziennie lamie to zalecenie - zbiera mi sie woda i puchne
              a kofeina pobudza tkanke i pomaga sie tego syfu pozbyc)
              jest specjalna seria dla kobiet w ciazy - mustela, niestety piorunsko droga crying
              ja sie smaruje wszystkim co wpadnie mi w rece: ziaja, soraya, l`oreale....
              • katekubek Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 11:55
                a co z avon? czy można stosować kusi mnie reklama i cena 24,99 nigdy nie
                stosowalam czy jest skuteczny?
                37tc
                • malina232 Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 13:09
                  No wlasnie.Tez interesuje mnie krem z Avonu na cellulit,czy mozna stosowac go w
                  czasie ciazy?
                  • ninyanna Re: Cellulitis a ciaza??? 29.05.05, 14:05
                    Heh dziewczyny, ja jestem konsultantka avonu smile)) Powiem Wam, ze krem
                    antycelulitowy tejze firmy jest rewelacynjy! Naprawde. Wiele moich kolezanek i
                    znajomych go stosowalo i kupuje go do tej pory, gdyz potrafi zwalczyc nawet
                    dosc pokazne "dziury", Czy mozna go stosowac w czasie ciazy, to niestety
                    niewiem, gdyz nie dostalismy takiej informacji,ale przypuszczam, ze tak smile
                    Sprobuje sie jutro dowiedziec i Wam powiem smile)

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka