tulippan 02.06.05, 07:46 jestem w 36 tc i sporadycznie wycieka mi niby mleko - jakas woda zawsze kropelki byly przezroczyste, a po dzisiejszej nocy obuszilam sie z poplamiona pizama na brązowo brązowa ? cos chyba dzieje sie zlego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xagatka Re: kolor siary ? jaki ? 02.06.05, 08:37 Ja jestem w 33 tc i wycieka mi czasami w malych ilosciach zolta ciecz, z tego co czytalam to tak wlasnie wyglada ale nie mam doswiadczenia w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
beata9923 Re: kolor siary ? jaki ? 02.06.05, 10:12 siara jest żółtawa i dosyć gęsta(w porównaniu z wodą) ale podejrzewam że u ciebie to brunatne zabarwienie może być wynikiem działania hormonów,to samo jest u dzidzi jak się urodzi może lecieć jej z piersi i dróg moczowych krew. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: kolor siary ? jaki ? 02.06.05, 11:57 Cholera jasna! No, ja zauważyłam dzisiaj żółtą, gęstą ciecz( malutko) na biustonoszu( wczesniej 2 dni temu też była, ale myślałam, że to krem). Czyli jednak siara siara , a nie początkowa przezroczysta....A kogo niby ja mam karmić w 20tc??He? Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: kolor siary ? jaki ? 02.06.05, 12:12 mnie leciała żółta, ale może być też z odrobiną krwi (brązowa) – przetykają się kanaliki mleczne Odpowiedz Link Zgłoś
millka6 Re: kolor siary ? jaki ? 02.06.05, 12:20 Ja jestem w 20tc i też zaczął wyciekać mi z piersi przezroczysty płyn.Przy okazji wizyty kontrolnej powiedzialam o tym lekarce.Stwierdziła,że to za wcześnie i podwoiła mi ilość asmagu b, który mam brać.Powiedz o tym lekarzowi,może twój organizm potrzebuje troszkę pomocy Odpowiedz Link Zgłoś