pieknahela 09.07.05, 20:47 witajcie! jestem w 5tc. strasznie boli mnie brzuch i do tego mam kolatanie serca. czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosya Re: kolatanie serca. tez macie? 10.07.05, 09:36 Hej, Ja mam od samego poczatku ciazy kolatania serca. Wczesniej tez mialam ale teraz sie nasilaja, zwlaszcza na skutek upalow i na nagla zmiane pozycji, po wysilku tez. Odpowiedz Link Zgłoś
annia4 Re: kolatanie serca. tez macie? 10.07.05, 14:28 Tez mam czeste kolatania serca (jestem w 11tc) najczesciej jak sie zmecze, zdenerwuje, a czasem tak bez powodu. Zapamietalam dokladnie jedna sytuacje z tym kolataniem, to bylo w 6tc, spokojnie lezalam przed telewizorem i ogladalam film, w pewnej chwili serce zaczelo tak mi walic, ze az bolaly mnie plecy.Wizyte mam za tydzien, wiec sie spytam co to takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pajesia Re: kolatanie serca. tez macie? 10.07.05, 15:27 jeśli boli cię brzuch, to idź do lekarza, powiedz mu o tym i o sercu. w moim przypadku bóle brzucha w takiej małej ciąży wróżyły b.źle, ale jest już lepiej, a serduszko powinien sprawdzić kardiolog. u mnie tak było - mam leki i wyznaczoną kontrolną wizytę u kardiologa. Zanim trafisz do lekarza - dużo wypoczywaj - więcej niż masz to w zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś