mika2024 22.07.05, 11:27 Lekarz przepisal mi nospe(forte) 3x dziennie, bo mialam bóle i twardy brzuch.Słyszałam, że różne opinie o tych tabletkach!Jak jest naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylka75 Re: Czy NOSPA szkodzi? 22.07.05, 11:33 Wiele kobiet w ciazy bierze nospe na twardnienie brzuszka, lekarze czesto ja przepisuja. Polozna w mojej szkole rodzenia twierdzi, ze od duzej ilosci nospy noworodek moze miec problemy z odruchem ssania. Mam jednak kolezanke, ktora brala nospe cala ciaze i normalnie karmila piersia, bez zadnych klopotow. Coz, prawdy sie nie dowiemy - kazdy organizm pewnie reaguje indywidualnie. Na pewno wczesne twardnienie brzuszka jest niebezpieczne i jak lekarz kaze brac - trzeba brac. Byle nie brac niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Czy NOSPA szkodzi? 22.07.05, 12:06 moje dziecko,mojej przyszywanej siostry dwoje dzieci,przyjaciółki synek...itd. wszystkie zdrowe a nospa wiele nam pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
tunia30 Re: Czy NOSPA szkodzi? 22.07.05, 12:44 Przez całą ciążę brałam no-spę, a synek urodził się zdrowiutki i karmiłam go piersią przez 14 mies., co prawa na początku były problemy z karmieniem, ale to przez moje płaskie brodawki (nie umiał złapać), ale sobie poradziliśmy Koleżanka z postu wyżej ma rację, lekarz wie co robi, jak kazał brać to bierz, ale nie przekraczaj zalecanej dawki. Powodzenia Tunia Odpowiedz Link Zgłoś
aga.79 Re: Czy NOSPA szkodzi? 22.07.05, 14:35 Ja też brałam no-spę, a o to czy szkodzi to powinnaś pytać lekarza. Skoro przepisał to bierz!!! Aga 40tc Odpowiedz Link Zgłoś