dawida25 07.09.05, 11:32 jak długo utrzymuje się częste oddawanie moczu? Bo chwilę miałam spokój, teraz zaczynam 7tc i znowu czuje napieranie na pęcherz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: dziewczyny mam do was pytanie 07.09.05, 11:34 Mnie sie skonczylo w 4 msc! A w nocy maz naliczyczy 14 rekordowych wstawan do toalety...ale nie u wszystkich musi tak byc! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: dziewczyny mam do was pytanie 07.09.05, 11:34 nie ma regul moja droga. nie boj sie, ze cos nie jest ok jak mniej lub wiecej razy kursujesz do wc to NIC nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: dziewczyny mam do was pytanie 07.09.05, 11:36 uspokoiłyście mnie przyznam się bez bicia Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: dziewczyny mam do was pytanie 07.09.05, 11:36 A ja całą ciążę wstawałam w nocy do ubikacji,w dzień też co chwilkę,a jak maluszek podrósł i zaczął kopać w pęcherz,to dopiero była jazda Wstawanie w nocy przyzwyczai Cię do wstawania do malenstwa,tak sobie tłumacz Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: dziewczyny mam do was pytanie 07.09.05, 11:38 Ja w zasadzie od pozcatku ciazy chodze czesto siku, a wieczorem to juz w ogole. Teraz jestem w 12 tygodniu i naparwde w nocy wstaje co godzinke prawie i siusiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: dziewczyny mam do was pytanie 07.09.05, 12:38 Reguły nie ma, u mnie trwa i nie spodziewam się, żeby się skończyło Generalnie to ucisk na pęcherz, zwłąszcza gdy leżę, możliwe, że jest jakaś infekcja i dobrze robić badanie moczu co miesiąc zwłaszcza jeżeli miałaś problemy z pęcherzem wcześniej. Można brać zapobiegawczo urosept, ale u mnie chyba nie bardzo zdaje egazmin. O dziwo pomaga wypijanie większej ilości płynów, pęcherz ma się czym wypełniać i nie goni cię już tak co chwila praktycznie z niczym. Zresztą lekarz radzi to samo, dużo pić. Odpowiedz Link Zgłoś