niunia19811 15.09.05, 10:01 Witam wszystkich!Wczoraj byłam na USG i okazało się że będzie córcia! Jestem taka szczęśliwa że nawet nie zdajecie sobie sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpusia77 Re: Córcia!! 15.09.05, 10:13 No bardzo gratuluję! Nareszcie jakaś dziewczyna! Ja również liczyłam na dziewczynkę, ale wczoraj okazało się, że chłopczyk. Najważniejsze, że drowy! Za to mój mąż strasznie się cieszy z męskiego potomka Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
niunia19811 Re: Córcia!! 15.09.05, 10:14 Mój mąż dla odmiany trzymał kciuki za dziewuchę no i jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: Córcia!! 15.09.05, 13:44 gratuluje! ja tez strasznie chcialam dziewczynke i baaaaardzo sie ucieszylam jak sie okazalo ze bedzie Zosia! Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: Córcia!! 15.09.05, 13:47 Ja też chce Zosię...Miałabym dwie dziewuszki w domku a mój mąż 3 kobietki... Cóż może dowiem się w przyszły piątek 23 września... pozdrawiam ciężarna żona slawsupera i mama 6 letniej Domci..(18-19tc) Odpowiedz Link Zgłoś
trika13 Re: Córcia!! 15.09.05, 15:34 Gratuluję, u mnie też będzie córeczka A z ciekawostek: moja koleżanka do 35 tyg. miałą mówione przez swojego lekarza, że na usg widać córcię, jej mąż przygnębiony, bo mają już jedną i liczył na męskiego potomka. A tu co się urodziło? Synek! Po prostu mały się tak ułozył, że schował. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś