begonia2 23.09.05, 15:56 hm, jestem w 9 tygodniu.i czuje sie dobrze, jem w miare duzo, nie mdli mnie, nie mam nudnosci...generalnie ok........zero wymiotow.jedynie co to tylko mi sie odbija...wszytsko.oczywiscie martwie sie ze za dobrze cos...?!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: za dobrze... 23.09.05, 16:02 Bez przesady))) Ciesz się, że się dobrze czujesz, niejedna by się zamieniła z Tobą... Ja tez nie miałam mdłości (tylko jak byłam głodna, wystarczyło coś zjeść i przechodziło jak ręką odjął). Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: za dobrze... 23.09.05, 16:13 Nie musisz mieć typowych objawów. Ciesz się i korzystaj z życia. Zaręczam Ci, że mdłości, nudności nie są najfajniejszym objawem w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: za dobrze... 23.09.05, 16:19 ja też nnie miałam żadnych przykrych objawów - tylko ciągle chciało mi się spać Nie martw się tylko ciesz, że nie musisz się meczyć Pozdrawiam --- tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;126/st/20050930/dt/6/k/479a/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: za dobrze... 23.09.05, 16:22 sorki ale to sie bardzo czesto przewija i juz mnie trafia- kobiety, czy to nie da rady po prostu cieszyc sie ciaza, a nie szukac dziury w sielance? np. lekarz mowi ze wszystko Ok, ale nie mam mdlosci, bardzo sie martwie- matko skad takie rzeczy! jakby Cie bolalo, jakbys nie mogla nic jesc, nieczego wachac, jakbys miala skurcze, krwawienia- byloby lepiej? chyba nie mam wrazenie. ciesz sie tym! nie panikuj bo bedziesz miala rodygotanego i niespokojnego dzidziusia! koncze, bo sie sama zdenerwuje Odpowiedz Link Zgłoś