Dodaj do ulubionych

Normalna @ i ciąża????

02.10.05, 21:34
Czy to możliwe żeby mieć nornalną @ i być w ciązy. Nie chodzi mi o żadne
plamienie ani okress trwający dwa, dni ale 5 dniowy jaki mam zawsze.
Zaznaczam, że testu nie robiłam. Czy któraś z Was tak miała?
Obserwuj wątek
    • mija4walles Re: Normalna @ i ciąża???? 02.10.05, 21:48
      nie ale skad u ciebie to podejrzenie
      • mycha79 Re: Normalna @ i ciąża???? 02.10.05, 22:38
        Słyszałam o kilku takich przypadkach, ale tez sie zastanawiam dlaczego tak ci
        sie wydaje??
    • a.prentka Re: Normalna @ i ciąża???? 03.10.05, 09:31
      Jeśli podejrzewasz, że jesteś w ciąży a miałaś tak długie krwawienie , zrób
      test ciążowy jeśli będzie pozytywny idź na USG.
      • eps Re: Normalna @ i ciąża???? 03.10.05, 09:37
        Ja tak nie miałam, bo @ wogóle nie było. Moja przyszywana bratowa twierdzi że
        jak była w ciąży to do 3 m-c nie wiedziała ze dzidzia bedzie. Dpoiero jak poszła
        na badanie nerek to lekarz powiedział że jest w ciaży bo serduszko słyszy. co
        prawda to co mówi moja bratówka to trzeba podzielić przez 2 i odjąć 3 wink i nie
        wiem czy to prawda
    • koza_w_rajtuzach Re: Normalna @ i ciąża???? 03.10.05, 10:46
      Może tak być smile. Ja przez dwa pierwsze miesiące bycia w ciąży miałam normalną
      menstruację, w dodatku taką na czas. Kiedy więc trzecia miesiączka spóźniała mi
      się o tydzień, to kupiłam testy w aptece i wtedy dowiedziałam się, że jestem w
      ciąży. Uznałam jednak, że jest jeszcze za mało zaawansowana, aby od razu iść do
      ginekologa i odczekałam jakiś miesiąc (właściwie to tyle mi brakowało do ślubu,
      a chciałam iść do ginekologa z nowym nazwiskiem). Włos mi się na głowie zjeżył
      jak dowiedziałam się ile ja już w tej ciąży jestem smile). A muszę powiedzieć, że
      nie miałam absolutnie żadnych dolegliwości ciążowych, żadnych nudności,
      wymiotów, bolących brodawek itd., brzuszek też mi się nie powiększył. Jak
      pomyślę sobie tylko o RTG, czy o popijawie jaką urządziłam (tuż po jednej z
      miesiączek, bo uznałam, że znowu nie udało mi się w ciążę zajść), to aż mi się
      słabo robi wink. Ale jestem pewna, że dzidzia zdrowa jest. Według rozmiarów
      maleństwa powinnam być teraz jakieś 6 miesięcy i dwa tygodnie w ciąży, a nadal
      nie mam żadnych objawów i brzuszek też jeszcze nie jest największy smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka