dorota1011 08.10.05, 17:16 jestem w 17 tc i mam już niewielki brzuszek. nie mieszczę się już w większość spodni sprzed ciąży w sumie przytyłam 2,5 kg. jak jest u was? ja jem normalnie nie objadam się. ruchów jeszcze nie czuję...szkoda! POZDRAWIAM.PA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadewu1 Re: 17tc- macie już brzuszek? 08.10.05, 17:20 Hej, ja się jeszcze mieszczę w 18. tygodniu, ale każdy przecież jest inny. A brzuszka otoczenie jeszcze nie widzi, zwłaszcza, jeżeli nie wie, że wcześniej było płasko Moje Młode fika kozły od 2 tygodni i pływa prawa-lewa. Nie wiem, czemu tak wcześnie zaczęło , ale uczucie fajne. Trzymaj się, Ka Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: 17tc- macie już brzuszek? 08.10.05, 17:55 Ja zaczynam 17 tc.Ruchow nie czuje.Przytylam 2kg.Mieszzce sie we wszystko sprzed ciazy.Jka ktos mnie nie zna nie poznaje ze jestem w ciazy.Za to urosly mi piersi i , o zgrozo, pojawily sie juz rozstepy mimo codziennego smarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: 17tc- macie już brzuszek? 08.10.05, 18:22 Zaczynam 18 tydzień, ruchów nie czuję - brzuszek w sumie tak jakby wzdęty (ciężko się domyśleć, że ciążowy)... Ważę tyle co przed ciążą Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: marcóweczki 2006? 08.10.05, 18:24 Dziewczynki, skoro jesteście w 17/18 tygodniu, to domyślam się, że będziecie rodziły w marcu W takim razie zapraszam na Nasze forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30423 Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise3 Re: 17tc- macie już brzuszek? 08.10.05, 21:32 Ja juz od dawna nie mieszcze sie w spodnie sprzed ciazy. Dzisiaj zrobilam "remanent" i wrzucialam na gore do szafy wszystkie spodnie i spodnice :0( Zostaly mi tylko ciazowe. Przytylam ok 3,5 kg i moj brzuszek raczej widac. Bardzo sie zdziwilam jak przedwczoraj ustapila mi miejsce pani w autobusie. Bylam dosc zaskoczona i troche dziwnie mi sie zrobilo :0) Ruchow chyba tez nie czuje. Pisze "chyba" bo cos czuje ale nie wiem co to. Pozdrawiam :0) Odpowiedz Link Zgłoś