karolinekm4 11.10.05, 12:40 Mimo, że utrzymuję odpowiednią higienę od dłuższego czasu dokucza mi nadmierne swędzenie piersi Jest to dla mnie b.krępujące. Czy Wy także macie dolegliwości tego typu??? Jak temu zaradzić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: swędzące piersi:/ 11.10.05, 12:50 Mnie pomagalo dodatkowe smarowanie piersi kremem na rozstepy... Odkad uzywam po wieczoernej kompieli olejku dla kobiet wciazy problem zniknal bo skora na dlugo jest natluszczona. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
robertaa Re: swędzące piersi:/ 11.10.05, 13:02 he he, tez to mialam, potem to juz nawet nie kontrolowalam tego drapania. rozmawiajac ze znajomymi, nie przerywajac wkladalam sobie reke pod biust (bo tam mnie zawsze swedziało)i drap. drap... zadne masci niestety mi nie pomagaly, jedyne co to zdjecie biustonosza-wtedy przechodziło. po ok 3 misiacach samo przeszlo... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: 23tc 11.10.05, 13:16 Strasznie swędzą piersi i sutki też, mi praktycznie dobrze nie pamiętam ale chyba od 6 czy 7 tygodnia, wiem że wcześnie zaczęły swędzieć. Teraz też niesamowicie swędzą, smaruj kremami lub oliwką. Odpowiedz Link Zgłoś
eerys Re: swędzące piersi:/ 11.10.05, 13:20 z tego co sie orientuje jak swedza to znaczy, ze rosna /tak jak przy dojrzewaniu/ wiec najlepiej smarowac jak najwiecej... Podobno drapanie to jest jedna z gorszych opcji Odpowiedz Link Zgłoś