Dodaj do ulubionych

mamusie styczniowe

30.10.05, 11:15
cześć! a są takie mamy ktore maja termin na 16,01,2006.
to moj termin według okresu , według usg mam na 9,01,2006.
a ostatnio zeby było jeszcze śmieszniej wegług wielkości mojego dzieciątka
przesunął sie na 24,12,2005r. czy któraś też tak miała?? pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • mika_007 Re: mamusie styczniowe 30.10.05, 11:26
      tak jest jeśli maluszek jest dłuugi,duży wink-wtedy zaczyna wychodzić,że zaszło
      się w ciążę przed okresem lub w czasie wink
      ale lekarze i tak zazwyczaj biorą pod uwagętemin z OM wink
    • jedynaa Re: mamusie styczniowe 30.10.05, 18:43
      pysia, ja też mam termin na 16 stycznia smile)) (z terminu miesiączki choć
      żadnego innego nikt mi nie wymyślił)
      pozdrawiam,
      jedyna
      ps. a wybrałaś już szpital ? bo może się w styczniu spotkamy smile))
    • leanyka Re: mamusie styczniowe 31.10.05, 20:53
      Witam smile
      Ja mam termin według pierwszego usg na 02,01,2006r poniewaz miałam zachwiane
      cykle termin ostatniej miesiaczki nieznany, i tak naprawde sama nie wiem kiedy
      dzidzia przyjdzie, a czy termin z usg jest prawdziwy terminowi ostatniej
      miesiaczki??

Pozdrawiam
      Monia
      gg 3671234
    • chili84 Re: mamusie styczniowe 31.10.05, 21:14
      czesc,
      ja mam termin (też z miesiączki) wyznaczony na dzień po Tobie,tzn. na 17.01smile)
      jak się czujesz?? mi ostatnio zrobiło się straaaasznie ciężko, nie tylko ze
      względu na stale powiększający się brzuszek, głównie doskwiera mi ból pachwin-
      i to jaki-zwłaszcza w nocy (trochę się tym martwię, zwłaszcza ,że moja dzidzia
      od 22 tyg. wybrała sobie pozycję "na nietoperza" ,choć to podobno często nie ma
      nic do rzeczy jeśli chodzi o przedwczesny poród). z innych przyjemności to
      jeszcze nieco puchnę i miewam okropne huśtawki nastrojów (biedny ten mój mąż)-
      w 5 minut potrafię przejść z wielkiej radości w wielki smutek, no i niestety w
      wielkie wkurzenie najczęściejsad coraz ciężej mi też dogonić na spacerkach
      mojego 19 miesięcznego brzdąca czy posprzątać kilka razy dziennie po nim
      zabawki porozrzucane oczywiście po całym dywaniesmile)) zauważyłam też ,że mój
      maluszek stał się ostatnio mniej ruchliwy. a jak Twój dzidziuś daje popalić czy
      jest raczej śpioszkiem??

pozdrawiam serdecznie
      • julia.jan dziewczyny zapraszam na forum styczniowek: 01.11.05, 08:03
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29548
      • gosiak59 Re: mamusie styczniowe 11.11.05, 22:40
        hey
        ja mam termin z miesiaczki tez na 17 stycznia
        juz nie moge sie doczekac, jestem tez ciekawa kiedy tak naprawde moja malutka
        zechce przyjsc na swiat?
        pozdrawiam wszystkie stycznioweczki zyczac duzo zdrowia, dobrego samopoczucia,
        latwego porodu i zdrowych bobaskow
    • maalena75 Re: mamusie styczniowe 01.11.05, 12:22
      Cześć,
      ja też mam termin z OM na 16.01 a z ostatniego USG (27tc) na 9.01! Dodam, że wg
      tego USG mój synek ważył 1300g oraz miał wymiary o co najmniej dwa tyg. do
      przodu wg noworodek.pl (link do strony masz na górze forum styczniówek). Ja nie
      jestem duża i nie urodziłam się duża ale mój niemąż jezt olbrzymem więc sądzę,
      że to kwestia genów.
      Pozdrawiam,
      Magdalena
    • ulcia791 Re: mamusie styczniowe 12.11.05, 12:30
      Witam,
      Ja mam termin na 22 stycznia, mój synek jest jak a w tym momencie chodzimy z
      mężem do szkoły rodzenia i jest pare dziewczyn które mają podobne terminy.
      Całuski dla przyszłych mam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka