Dodaj do ulubionych

Pierwszy test w moim życiu....

07.11.05, 15:55
wlaśnie czytam instrukcję obsługi pierwszego testu w moim życiu.....ale się
stresuje.... dam znać.
Obserwuj wątek
    • mija4walles Re: Pierwszy test w moim życiu.... 07.11.05, 16:02
      martyna1985 napisała:

> wlaśnie czytam instrukcję obsługi pierwszego testu w moim życiu.....ale się
      > stresuje.... dam znać.

to ladnie sadzac po poscie czyba nie za bardzo sie cieszysz
      jezeli sie spozniasz tylko kilka dni najlepiej zrobic test rano
      • martyna1985 Re: Pierwszy test w moim życiu.... 07.11.05, 16:03
        Wlasnie, ze sie ciesze (cieszylabym) bo test jest negatywny. Czytalam na
        ulotce, ze mozna zrobic o kazdej porze dnia. No ale cóz, nic z tego. A okresu
        dalej nie ma. Hmmm
        • wejda Re: Pierwszy test w moim życiu.... 07.11.05, 16:12
          może to śmieszne, ale trzymałam kciuki tak jakbym to chodziło o mnie smileszkoda
          że nie wyszło. trzymam kciuki za następny raz smile
          pozdrowienia
          dorota
          • mija4walles Re: Pierwszy test w moim życiu.... 07.11.05, 16:21
            a ile ci sie spoznia???
            • martyna1985 do wejdy... 07.11.05, 16:25
              dziękismile moze kieys sie uda. A spoznia mi sie dopiero 3 dni, ale ja zawsze
              mialam co do dnia i nieraz nawet godziny... no nic.
              • ivon20 martyna1985 07.11.05, 16:42
                ja tez mialam regularny a teraz mi sie juz spoznia 10 dni i tez test negatywny
                • monia214 Re: martyna1985?POMOCY PROSZE 07.11.05, 17:21
                  ja mialam dokladnie to samo!!! spoznila mi sie 2tyg,test negatywny wiec
                  postanowilam isc do lekarza on dal mi Luteine no i kazal brac 5dni i potem
                  okres mial przyjsc,przyszedl po 3dniach i trwal 11dni potem jeden dzien przerwy
                  i wrocil w piatek sie skonczyl a dzis rano sie obudzilam i znow mam sad nie
                  wiem co sie dzieje... pomozcie mi prosze.... do lekarza ide w czwartek,niop a
                  jak tak mowiac to zaczelam brac tabletki anty wlasnie kiedy przyszla po
                  wywolani. Jak myslicie czy moge byc w ciazy?? czy to jakies problemy...
                  • phantomka Re: do monia214 07.11.05, 17:49
                    Juz ci dziewczyny odpowiadaly, daj spokoj z wypytywaniem na forum, tylko idz do
                    lekarza, tutaj nikt ci nie odpowie, co sie dzieje w twoim organizmie.
                    • martyna1985 Re: do monia214 07.11.05, 17:50
                      Jezzzuuu, jak przeczytałam temat to myślała, że coś sie stalo!! Nie umiem Ci
                      pomóc, nie wiem co się dzieje, jestem learzem. Powodzenia życzę.
                • martyna1985 do ivon20 07.11.05, 17:51
                  Właśnie nie wiem. Poczekam jeszcze trochę i jak okres nie pzyjdzie to pojde do
                  lekarza albo powtorze test. A Ty powtarzałas??
                  • ivon20 Re: do ivon20 07.11.05, 17:59
                    ja jeszcze nie zamierzam w piatek
                    to bedzie rowno tydzien po ostatnim tak mi dziewczyny na forum doradzily
                    • martyna1985 Re: do ivon20 07.11.05, 18:06
                      ja już nie wiem co mam myslec. poczekam... powodzenia i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka