Dodaj do ulubionych

testy owulacyjne

13.11.05, 13:35
Witajcie dziewczyny,
prosze powiedzcie mi, czy któraś z Was korzystała z takich testów przy
próbach zajścia w ciążę? Z jakim skutkiem? Czy takie testy są drogie?

Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Edyta
Obserwuj wątek
    • stokrotka781 Re: testy owulacyjne 13.11.05, 14:10
      Hej. Ja korzystalam. Cena za 5 sztuk to ok. 35 zl. Nie pamietam dokladnie. Ale
      na allegro mozesz kupic duzo taniej, tak ze mozesz sprobowac. W moim przypadku
      byla to strata pieniedzy, bo cykle mialam tak nieregularne i dlugie, ze
      musialabym wydac fortune, zeby wycelowac w owulacje smile.Z reszta owulacji wcale
      nie mialam, wiec skonczylo sie na leczeniu. Choc mysle, ze pewnie sporo
      dziewczyn chwali je sobie. MI sie wydaje, ze lepiej obserwowac temerature i
      sluz, choc z testami mozna sprobowac. Tylko moze lepiej kupic jakies tansze,
      nie z apteki. Pozdrawiam.
      • daaisy1 Re: testy owulacyjne 13.11.05, 14:18
        dziękuję..za rady i spostrzeżeniasmile
        pozdrawiam i życzę miłej niedzielismile
        Edyta
        • luna333 Re: testy owulacyjne 13.11.05, 14:34
          ja korzystałam z testów ACON LH (ok 40zł - w aptece) poskutkowały za pierwszym
          podejściem - fakt że celowaliśmy w dziewczynkę czyli sex przed owu a wyszedł
          chłopiec -ale nie zamieniłabym go teraz na żadną dziewczynkę smile
    • madser Re: testy owulacyjne 13.11.05, 18:37
      Hej, ja korzystałam z testów na owolucję. Lekarz mi je zalecił i byłam bardzo
      zadowolona. Kupiłam je w aptece 5 szt. kosztowało 100 zł, ale cóż jak się
      człowiek stara o dzidzię, to pieniędzy się nie liczy. Oczywiście wydawały mi
      się drogie. Skorzystałam z trzech, także dwa mam jeszcze i chętnie po niskiej
      cenie mogę je sprzedać. Test ten pomógł mi sprawdzić, czy wogóle mam owolucję,
      wynik okazał się pozytywny, także skupiliśmy się na moim partnerze. Po dwóch
      miesiącach okazało się, że będziemy mieli dzidzię. Bardzo się z tego cieszymy.
      Pozdrawiam.Ania
    • anyamama Re: testy owulacyjne 14.11.05, 08:43
      witaj,
      ja korzystalam z testow owu kupinych na allegro od ewy.analityk1. jeden test
      kosztuje ok. 3 zl(zwykle wystarcza w cyklu ok. 5, ale na poczatek lepiej kupic
      wiecej. nam sie udalo za pierwszym razem-test wykazuje ze owu nastapi za ok. 24
      h, wiec kiedy jest pozytywny, mozna zaczynac starankasmile)
      pozdrawiam i polecam goraco takie testy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka