daaisy1 13.11.05, 13:35 Witajcie dziewczyny, prosze powiedzcie mi, czy któraś z Was korzystała z takich testów przy próbach zajścia w ciążę? Z jakim skutkiem? Czy takie testy są drogie? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka781 Re: testy owulacyjne 13.11.05, 14:10 Hej. Ja korzystalam. Cena za 5 sztuk to ok. 35 zl. Nie pamietam dokladnie. Ale na allegro mozesz kupic duzo taniej, tak ze mozesz sprobowac. W moim przypadku byla to strata pieniedzy, bo cykle mialam tak nieregularne i dlugie, ze musialabym wydac fortune, zeby wycelowac w owulacje .Z reszta owulacji wcale nie mialam, wiec skonczylo sie na leczeniu. Choc mysle, ze pewnie sporo dziewczyn chwali je sobie. MI sie wydaje, ze lepiej obserwowac temerature i sluz, choc z testami mozna sprobowac. Tylko moze lepiej kupic jakies tansze, nie z apteki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: testy owulacyjne 13.11.05, 14:18 dziękuję..za rady i spostrzeżenia pozdrawiam i życzę miłej niedzieli Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: testy owulacyjne 13.11.05, 14:34 ja korzystałam z testów ACON LH (ok 40zł - w aptece) poskutkowały za pierwszym podejściem - fakt że celowaliśmy w dziewczynkę czyli sex przed owu a wyszedł chłopiec -ale nie zamieniłabym go teraz na żadną dziewczynkę Odpowiedz Link Zgłoś
madser Re: testy owulacyjne 13.11.05, 18:37 Hej, ja korzystałam z testów na owolucję. Lekarz mi je zalecił i byłam bardzo zadowolona. Kupiłam je w aptece 5 szt. kosztowało 100 zł, ale cóż jak się człowiek stara o dzidzię, to pieniędzy się nie liczy. Oczywiście wydawały mi się drogie. Skorzystałam z trzech, także dwa mam jeszcze i chętnie po niskiej cenie mogę je sprzedać. Test ten pomógł mi sprawdzić, czy wogóle mam owolucję, wynik okazał się pozytywny, także skupiliśmy się na moim partnerze. Po dwóch miesiącach okazało się, że będziemy mieli dzidzię. Bardzo się z tego cieszymy. Pozdrawiam.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anyamama Re: testy owulacyjne 14.11.05, 08:43 witaj, ja korzystalam z testow owu kupinych na allegro od ewy.analityk1. jeden test kosztuje ok. 3 zl(zwykle wystarcza w cyklu ok. 5, ale na poczatek lepiej kupic wiecej. nam sie udalo za pierwszym razem-test wykazuje ze owu nastapi za ok. 24 h, wiec kiedy jest pozytywny, mozna zaczynac staranka) pozdrawiam i polecam goraco takie testy. Odpowiedz Link Zgłoś