kellss 19.11.05, 22:08 No wlasnie? Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skodziana Re: Wiktoria czy Maja? 19.11.05, 22:29 moja 3 miesięczna córeczka ma na imię Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
pyrtek3 Re: Wiktoria czy Maja? 20.11.05, 06:40 Ladnie jest Maja,ale Najladniej Wiktoria Mama dwumiesiecznej Wikusi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Wiktoria czy Maja? 20.11.05, 09:04 maja ladnie, ale imie coraz czesciej nadawane, ostatnio slyszalam o kilku nowych tylko w moim otoczeniu, za to wiktoria jest sliczne no i jeszcze nie az tak czeste proponuje wiktorie Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 Re: Wiktoria 20.11.05, 12:32 imie mojej corci mowi samo za siebie Wika to cudne imie ale wybierz Maja to bedzie mniej Wik na ulicach ))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunia64 Re: Wiktoria 20.11.05, 13:00 A musisz koniecznie wybierać między dwoma najbardziej popularnymi imionami? Mnie sie bardziej podoba Maja, mój maz sie uparł na Majkę, ale dlatego, ze takie popularne- ja nie chcę za nic w świecie! Teraz same Maje, Wiktorie, Zuzie, Juliki, Ole, Weroniki...za kilka lat bedzie jak teraz z Kaśkami, Ankami, Agnieszkami...nic oryginalnego. Zresztą zrobisz jak uważasz. Umnie tam będzie Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Wiktoria czy Maja? 20.11.05, 13:04 Jeśli mogę być szczera, to oba te imiona nie podobają mi się. Myślę jednak, że lepsze jest Wiktoria, bo Maja jest takie infantylne. Pamiętaj, że Twoja córka nie zawsze będzie małą dziewczynką, a Maja nie brzmi jednak zbyt poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolia24 Re: Wiktoria czy Maja? 20.11.05, 13:11 Jak dla mnie to Maja, sama mam 5 tyg coreczke MAję Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Wiktoria czy Maja? 20.11.05, 16:35 Myślę,że oba oklepane do bólu. Aczkolwiek ładnie brzmią. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_anka Re: Wiktoria czy Maja?/A MOŻE MARIA??!!... 20.11.05, 17:16 Maria, które można zdrabniać na Majeczkę ) Odpowiedz Link Zgłoś
zara11 Re: Wiktoria czy Maja? 20.11.05, 17:18 rzeczywiscie, oklepane konkretnie. juz lepiej maja... ja natomiast dalabym mojemu dziecku takie imie, jakiego nikt znany mi nie ma. poszukaj jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
kika53 Re: Wiktoria czy Maja? 20.11.05, 22:40 Maja.Sama bym tak chciala nazwac swoja corcie,ale siostra mnie wyprzedzila.A Maja po hiszpansku znaczy-pieknosc Odpowiedz Link Zgłoś
sallyx Re: Wiktoria czy Maja? 21.11.05, 01:32 Wiktoria!!! u nas będzie jeśli będzie dziewczynka. A imię oznacza zwycięstwo!! Odpowiedz Link Zgłoś