anka2102 27.11.05, 12:54 Drogie Emamy! jak długo dochodziłyscie do siebie po cc, moja bratowa miała cc w piątek i czuje sie okropnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalina761 Re: cesarka 27.11.05, 13:20 Wieczorem miałam cc, a następnego dnia po 7.00 i toalecie porannej, zgięta w pół pobiegłam po synka. Bolało mnie tylko po przebudzeniu ze znieczulenia ogólnego, jeszcze na sali operacyjnej. Dwa leki p/bólowe zadziałały po przewiezieniu na oddział położniczy, a tam kontynuowano leczenie p/bólowe z rewelacyjnym skutkiem. Małego od razu przystawiłam do cyca. Bardzo mile wspominam cięcie i czas szpitalny, ale tak jak ktoś już zauważył, wiele zależy od nastawienia i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 Re: cesarka 27.11.05, 13:25 ja mialam cesarke w pazdzeirniku 2004 core mialam caly czas przy sobie lekow przeciwbolowych odmowilam bo ich nie cierpie nastepnego dnia juz chodzilam a po dwoch tygodniach zapomnialam ze mialam cesarke teraz nic nie odczuwam w lipcu bede miala kolejne ciecie. w szpitalu spedzilam 3 dni )) karmilam od pierwszych minut jeszce zanim znieczulenie posciloi karmie do dzis Odpowiedz Link Zgłoś