solejka 29.11.05, 23:14 Coś dziewczynki możecie polecić?Mam trochę takich usypiaczy-kołysanek niech sobie dzidziuś jeszcze w brzuchu posłucha,ponoć potem bardziej lubi,ale wiadomo szeroki repertuar rozwija... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: muzyka dla bobasa 29.11.05, 23:20 mam 5 plyt z kolysankami itd... a syn tego nie chce sluchac. spiewam sama na uszko i to lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: muzyka dla bobasa 29.11.05, 23:24 www.muzykabobasa.pl/ kiedy ta muzyka dopiero wchodzila na polski rynek dostałam płyte prezentacyjną i... zakochalam sie od pierwszego usyszenia (choc o byciu mamą nawet wtedy nie myślałam). Pożyczyłam ją dzieciatemu koledze i ten stwierdził, że malego po prostu przyssało do odtwarzacza. Ta muzyczka jest super! Sama zamierzam kupić komplecik Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: muzyka dla bobasa 29.11.05, 23:30 Polecam Muzykę Bobasa i Klasyke Bobasa. Moja córeczka zaytia przy niej od urodzenia i uwielbia ją. Są jeszcze kołysanki Turnaua "Kołysanki Utulanki", ale u nas się nie sprawdziły, mimo, że całą ciążę je słuchałam. Odpowiedz Link Zgłoś