roy1975 02.01.06, 15:09 Czesc dziewczyny, problem troche wstydliwy, ale niestety na czasie. Jak sobie radzicie ze wzdęciami w ciązy? czy Was to też dopada? Ja w 25 tyg i jestem tym wykończona! Ciągle mam gazy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka-85 Re: Wzdęcia w ciązy - co robic? 02.01.06, 15:28 no niestety tak to bywa... i skutecznej rady chyba nie ma,najlepiej to dietka bogata w blonnik i nie jedz nic co powoduje wzdecia;kapust,groszku,fasoli itd... pij duzo wody. Odpowiedz Link Zgłoś
maminka1 Re: Wzdęcia w ciązy - co robic? 02.01.06, 15:50 Espumisan, miętka od czasu do czasu i trochę ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Wzdęcia w ciązy - co robic? 02.01.06, 15:55 dolacz to do listy urokow ciazy... Espomunisan jak najbardziej mozna brac ale lepiej zadbac o diete! Pewnie sama wiesz co ci szkodzi i wiesz co pomaga... proponuje jesc powoli, 5 razy dziennie ale mniejsze porcje... ograniczyc cytrusy a zwlaszcza slodzone soki cytrusowe... jesc duzo blonnika... chleb ze slonacznikiem i kiwi ktore przyspieszaja trawienie... no i mozesz wprowadzic picie siemienia lnianego po kazdym posilku bo swietnie wplywa na zoladek i nne procesy trawienne jak rowniez obniza laknienie... Pozdrawiam / 36 tc) Odpowiedz Link Zgłoś
malami1001 Re: Wzdęcia w ciązy - co robic? 02.01.06, 16:27 HA!!! Nie martw się -- Odpowiedz Link Zgłoś