aniatyc 26.02.06, 16:06 Mam pytanko Ja kochalam sie z mezem w moje dni plodne ale dostalam miesiaczke czy pomimo to moge byc w ciazy??Bo moja przyjaciolka z pracy tez miala miesiaczke i dowiedziala sie dopiero w 3 miesiacu ze jest w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna83 Re: Ciaza??? 26.02.06, 16:36 witaj ja sie dowiedzialam w 2 miesiacu ze jestem mialam normalnie okres tylko czesto chodzilam siusiu bylomi niedobrze i nie moglam jesc myslalam ze mi sie moze grypa zbliza.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: Ciaza??? 26.02.06, 16:43 Hej, ja tak nie miałam, ale moja Mama owszem. Dowiedziała się o ciąży pod koniec 3-go miesiąca, bo cały czas miała normalne @. Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Ciaza??? 27.02.06, 08:46 kobieto zrob test a nie wymagaj od innych zeby Ci wywyrozyli na odległosc czy mozesz byc czy nie mozesz a poza tym skoro juz masz meza to znaczy ze szkołe podstawowa chyba skonczyłas wiec siegnij pamiecia do lekcji biologi i bedziesz wiedziec ze ciaza nie wyklucza @ w pierwszych miesiacach! Odpowiedz Link Zgłoś