marzena1313 28.02.06, 22:44 Analiza moczu wykazała u mnie białko 20, nieliczne bakterie i erytrocyty. Co to moze oznaczać. Jestem w 7 tc. lekarz jeszcze nie widział moich wyników. Pomóżcie mi strasznie mi zależy na tej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re: Białko w moczu 7 tc. 28.02.06, 22:56 białko jest niepokojące teraz zerknęłam do moich wyników z mniej więcej tego okresu jakiegos 6/7/8 tc i ja miałam białko nieobene poszukaj po jakiś stronach ale chyba to nie najlepiej ale bez paniki lekarz na pewno ci powie jak temu zaradzić Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 Re: przeczytałam 01.03.06, 09:26 Jak ja mam co miesiac robione badania moczu to lekarz za kazdym razem mowi ze najwazniejsze zeby nie bylo bialka bo wtedy juz sa schody, nawet bakterie podobno nie sa takie grozne jak bialko w moczu. Najszybciej jak mozesz idz do lekarza niech rozpocznie leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
mamarazydwa1 Re: Białko w moczu 7 tc. 01.03.06, 09:34 Ja miałam 40 i bakterie. Byłam u lekarki - podobno to mała ilość. Kazała mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie i brać Urosept. Poza tym taka mała ilość może być wynikiem złego pobrania moczu tzn. śluz z pochwy dostal się do próbki. Po miesiącu nie było śladu po białku i bakteriach. Lekarz na pewno powinien Cię zbadać ale głowa do góry !!! Odpowiedz Link Zgłoś