szarlota123 21.04.06, 09:07 Kiedy składacie łóżeczko,. które będzie czekało na wasze maleńswo w waszym pokoju. Pozd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastet7 Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 09:08 Jak już kupię to złożę, niech stoi. A zamierzamy kupić po remoncie, jak będę gdzieś w 6-7- miesiacu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewuszysko Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 09:10 termin mialam za mies lozko zamowilam wczoraj bedzie do wt lekarz powiedzial ze w przyszlym tyg najpewniej urodze wiec w sumie wyjdzie ze kilka dni przed ;p o ile sie wyrobia z dostawa Odpowiedz Link Zgłoś
asiakal Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 09:13 Jak tylko nam je dostarczyli do domu! Kupiłam na Allegro i przyniósł listonosz taką wielka pakę. Rozpakowałam co się dało a z resztą czekałam na męża aż przyjdzie z pracy i poskręca! Było to ok. 3 tygodni przed porodem i stało już tak aż do zamieszkania w nim naszej Emilki. Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 09:15 My łóżeczko już kupiliśmy ze 2 tyg temu, obecnie jestem w 37 tyg ale mąż je bedzie składał dopiero jak będę w szpitalu rodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
kayla.op.pl Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 09:39 My kupilismy w 38 tygodniu (tydzien temu) i od razu zlozylismy. Kupilam tez, wypralam i zalozylam posciel, teraz wszystko czeka przykryte przescieradlem-pokrowcem w pelnej gotowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodziak Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 09:42 Ja słyszałam że łóżeczko powinno być złożone i postać w mieszkaniu ok. miesiąc przed porodem żeby wszystkie lakiery, farby i inne sztuczne zapachy z łóżeczka i materacyka sie wywietrzyły zanim połozy się w nim dzidzię. Taką radę usłyszałam od sprzedawcy w sklepie z art. dziecinnymi i w sumie ma to sens. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 09:49 rozlozylam je kilka tygodni wczesniej, bylo nowe, na moj nios troche smierdzialo nowoscia, lakierem itd. chcialam, zeby postalo i wywietrzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kayla.op.pl Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 11:07 Mam lózeczko Klupsia, zadnych farb i lakierow, czyste wypolerowane drewno. Ale uwielbiam skladac meble (to przeciez cos jak puzzle 3D )i nie chcialam, zeby ominela mnie ta przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 12:16 kayla.op.pl napisała: > Mam lózeczko Klupsia, zadnych farb i lakierow, czyste wypolerowane drewno. Ale > uwielbiam skladac meble (to przeciez cos jak puzzle 3D )i nie chcialam, zeb > y > ominela mnie ta przyjemnosc. masz lakier, na pewno, surowe drewno dla dziecka byloby niebzpieczne. moje lozeczko jest z klupsia... typ radek vii z szuflada. Odpowiedz Link Zgłoś
avana21 Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 14:00 Czesc lozeczko kupilam tydzien temu mam maly pokoj wiec stoi narazie zlozone mam termin na 27 Maj i zloze je jakos w polowie maja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 17:40 kayla.op.pl napisała: > O! Ja tez mam Radka siodmego bedziesz zadowolona super lozeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dune nowe łóżeczko -ok. 6 tyg. przed planowanym porodem 21.04.06, 12:11 tak wyczytałam w jakimś artykule ("Dziecko" - chyba), chodzi o wywietrzenie zapachów fabrycznych pozdrawiam, diuna Odpowiedz Link Zgłoś
olgu78 Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 22:42 My nie mogliśmy się już doczekać i stoi złozone już ze 2 tygodnie, a termin, na koniec czerwca..... Odpowiedz Link Zgłoś
neonatus51 Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 22:45 W czasie gdy ja będę z dzidzią w szpitalu mój mąż będzie składał łóżeczko Pewnie z asystą reszty rodzinki tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20726;28/st/20060523/dt/6/k/26a5/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
neonatus51 Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 22:46 Nie jest nowe więc nie musi się"wietrzyć". tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20726;28/st/20060523/dt/6/k/26a5/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p aaaa...jak fajnie wspominac;))) 21.04.06, 22:47 malowalismy łóżeczko na niebiesko, pełno gazet i farby na ziemi w pokoju a mnie sie skurcze zaczęły Dobrze, że dopiero nastepnego dnia byly silniejsze i urodzilam, więc zdązylismy złozyc i ustawic...Czyli na dzień przed Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: Łóżeczko - kiedy 21.04.06, 23:01 jakoś miesiąc przed porodem. moje łóżeczko nie musiało się wietrzyc / używane - dostałam po bratanicy/ ale nowe na pewno powinny się "wyśmierdzieć", podobnie zresztą jak meble czy wykładziny albo farby na świeżo malowanej ścianie. pościel założyłam kilka dni przed terminem,żeby sie nie zakurzyła. Odpowiedz Link Zgłoś