bzik33 30.05.06, 19:16 Dziewczyny,jak to jest z tymi żylakami? Kiedy sie pojawiły u Was? Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: Zylaki :-(( 30.05.06, 23:03 Mi gdzies w czwartym miesiacu pojawily sie najpierw skurcze i bole lydek, w ciagu chyba 2 tygodni zaczely wylazic zylaki. Lekarz zareagowal dosc szybko, zrobiono mi specjalne uciskowe rajstopy i nie mam zadnego zylaka wiecej niz przed ciaza Tyle, ze pod koniec zalozyc takie ciasne paskudztwo to byla niezla gimnastyka)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz56 Re: Zylaki :-(( 30.05.06, 23:05 po pierwszej ciazy w drugiej sie bardzo powiekszyly takze teraz sa do usuniecia ale ja chce urodzic jeszcze jedno malenstwo i dopiero wtedy zoperowac Odpowiedz Link Zgłoś
bzik33 Re: Zylaki :-(( 01.06.06, 17:45 Dzięki za odpowiedzi! Troche mnie martwią te żylaki,ale widać takie są uroki ciąży!!! Życze wszystkim mamom jak najmniej tych paskudnych ŻYLAKÓW!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Zylaki :-(( 01.06.06, 18:33 Mnie odpukac ani przy pierwszej ani teraz w drugiej ciazy nie wyskoczyły Odpowiedz Link Zgłoś