Dodaj do ulubionych

syndrom gniazdka

08.06.06, 22:00
dziewczyny co sie ze mną dzieje normalnie nie mogę przestać użądzać
mieszkanko w ciągu miesiąca kupiłam kanapę 2 dywany żyrandol zrobiłamm
kapitalny remont pokoju i ciągle mi mało czy wy terz tak szykujenie się na
przyjęcie maleństwa w domu ja ledwo chodzę ale jeśli chodzi o generaqlne
porządki w domy to nie mogę sie powstrzymać kiedyś czytałam o czymś takim jak
syndrom gniazdka przed porodem i chyba tego doświadczam a jak jest z wami???
Obserwuj wątek
    • sabba Re: syndrom gniazdka 09.06.06, 08:42
      ja jeszcze nie mam ale to podobno zdarza sie niektorym pod koniec porodu i ma
      jakby dac znac ze rozwiazanie tuz tuz - czym nie mozna sie rzecz jasna kierowac
      tak calkiem na seriosmile Milego urzadzania!
      • kgbx2 Re: syndrom gniazdka 09.06.06, 19:40
        miałam tak w poprzedniej ciąży - byłam "chora" dopóki z mojej listy rzeczy do
        zrobienia i do kupienia wszystko nie zostało wykreślone. Nawet ciśnienie mi
        skakało z tego powodu. Teraz na razie nic nie szykuję bo nie mam kiedy chodząc
        do pracy ale nie czuję się z tym do końca dobrze. Niewiele też kupuję bo mam
        dostać to co oddałam po mojej córci oraz inne rzeczy po dziecku które dostało
        przedtem rzeczy ode mnie. Na razie jeszcze nie mam komody dla maluszka ale
        zamierzam ją kupić w przyszłym miesiącu. Chciałabym dostać już wszystko co mam
        dostać .. wtedy wiedziałabym czego brakuje i mogłabym zrobić listę potrzebnych
        rzeczy .... smile)
    • comega Re: syndrom gniazdka 09.06.06, 21:45
      Skąd ja to znam? Remoncik sypialni juz za mną z nową instalacja elektryczną,
      malowaniem, nowymi szafkami i lampami. dzis ustawiłam łożeczko i czuje się jak
      ptaszek, któremu tylko jajeczka w gniazdku brakuje smile))
    • mika9912 Re: syndrom gniazdka 10.06.06, 19:54
      czyli to jest normalne!!!! cieszę sie że nie jestem sama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka