Gość: sasiad2005 IP: *.unknown.vectranet.pl 26.05.11, 19:48 Czy juz działają na rondzie Kometa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tia Re: Światła na Marsa IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.05.11, 21:18 A co to za bełkot "Rondo Kometa"? Jakaś prymitywna reklama handlarza pierdzidełek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okolicznik Re: Światła na Marsa IP: 195.184.83.* 27.05.11, 08:27 napływowy element (tzw. plankton) nie wie, że jest to skrzyżowanie Mars/Płowiecka. Być może doczekamy się normalnej nazwy ronda, a nie jakieś pseudo reklamowego bełkotu. A może jakieś propozycje co do nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Światła na Marsa IP: *.cebit.com.pl 27.05.11, 09:42 może Rondo Marsa ? Odpowiedz Link Zgłoś
wajego Re: Światła na Marsa 27.05.11, 09:46 Jeżeli Mars walczył w AK i do tego był kapelanem to czemu nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Światła na Marsa IP: *.gts.entel.pl 29.05.11, 21:00 Mój typ: Rondo Inż. Janusza Galasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kometa To post sponsorowany IP: *.home.aster.pl 27.05.11, 10:39 Spodziewam się następnych: a jak tam rondo rowerowe na rondzie kometa? Itd To już może lepiej Komeda, skoro jest Klenczona? A i tak najlepszą nazwą jest Rondo Dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad2005 ??? IP: *.epstein.com.pl 27.05.11, 11:08 OK może być Rondo Obrońców Krzyża. Ale ciągle nikt mi nie odpowiedziałmi na podstawowe pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyryży Rondo Ryżego Cudaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 12:58 Rondo Ryżego Cudaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha! Re: Rondo Ryżego Cudaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 13:54 Przecież to jest rondo Cara Bogdana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aco Re: Rondo Ryżego Cudaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 14:21 Rondo Kota Alika i Jego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Światła na Marsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:13 póki co - mrygają żółte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Światła na Marsa IP: *.cebit.com.pl 28.05.11, 20:03 Gdzieś czytałem, że mają być uruchomione pod koniec maja, więc już na dniach. Tylko po co ta cała przebudowa skoro i tak będą światła :( Mogliby zrobić tak, że światła byłyby załączone gdyby rondo się korkowało przez ul. Marsę, bo wtedy z Płowieckiej nie ma przejazdu. Jest to do zrealizowania bo na rondzie zamontowali niedawno 2 kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artysta Re: Światła na Marsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:06 Walłem 1\2 lytra, ciołem bez te rondo,ludzie ! ile ja świateł widziałem, pogło chiba mnie alem całe zorze polarne ja widzaiał. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_jan Re: Światła na Marsa 08.11.11, 01:37 czy tych świateł nie można by wyłączać po 22 kiedy ruch jest mały? Rondo jest bezpieczne, one mają sens jak jest duży ruch. A tak to tylko trzeba czekać niepotrzebnie. Nawet w dzień w godzinach poza szczytowych to rondo nieźle funkcjonowało bez świateł. Zresztą tak zostało zaplanowane żeby było bez sygnalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś