buzka25 09.06.06, 08:22 Jestem w 18 tc i i w poniedziałek wizyte u gina, czy moge sie JUZ zapytac o płeć mojego bobasa??? czy moze to jeszcze za wczesnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: płeć dziecka 09.06.06, 08:25 A dlaczego nie mogłabyś zapytać? Pytać zawsze wolno. To zależy jak maluch jest ułożony i czy będzie dobrze widać. U mnie w 18 t.c. przy połozeniu pośladkowym pięknie widać było siusiaka. Pzdr.gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gogo2 Re: płeć dziecka 09.06.06, 08:26 Pewnie, że możesz zapytać tylko nie każdy lekarz powie napewno. Ja płeć pierwszego synka poznałam w 14tc i potwierdzało się na każdym usg i mam syna. W tej ciąży w 20tc jest dziewczynka, zobaczymy...... Odpowiedz Link Zgłoś
liviak Re: płeć dziecka 09.06.06, 13:43 Podobno najlepiej płeć zaczyna być widać w okolicy 20 tygodnia. Jednak jeśli zapytasz a uda się ją określić na pewno lekarz ci powie. Ja dowiedziałam się w 24 tygodniu, że będzie chłopak. Teraz jestem w 38, we wtorek byłam na usg i okazało się że jednak będzie dziewczynka Takie badanie potraktuj więc z przymrużeniem oka. Nigdy bowiem nie ma takiej 100% pewności. Ja jestem tego żywym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 Re: płeć dziecka 09.06.06, 17:54 dzieki dziewczyneczki za info, ale "Módlcie sie" o dziewczynke dla mnie!!!! dzieki heheh Odpowiedz Link Zgłoś
kimora Re: płeć dziecka 09.06.06, 19:40 pewnie zapytaj ale dzidzia moze zrobi psikusa i sie schowa to i owo... ja mam usg na płycie i oglądam sobie mojego (podobno) synka, ale widzać że to siusiaczek Odpowiedz Link Zgłoś