kropelka_no1 10.07.06, 15:00 dziewczyny czy bedac w ciazy mozna miec okres? jezeli tak to czy @ byla normalna czy zupelnie inna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deka.dentka Re: ciąża i @ 10.07.06, 15:11 regułą jest brak @ w ciąży, ale od każdej reguły są wyjątki zdarza się, że kobieta miesiączkuje nawet w czwartym miesiącu (moja sąsiadka na ten przykład - biedaczka dokąd jej brzuszek nie urósł nie miała pojęcia, że jest w ciąży ) z tego co słyszałam, to zwykle w takich przypadkach @ jest jednak mniej obfita, może mieć nieco inny kolor itd. ale i od tej reguły są pewnie wyjątki Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: ciąża i @ 10.07.06, 16:42 no tak.... @ mialam dostac w piatek - nie dostalam, w sobote troche mialam plamien (co wczesniej mi sie nie zdazylo) a w niedziele dostalam @. Do tego bardzo bolal mnie biust i juz nie boli. Tym sie nie martwie bo akurat zawsze przed @ umieraz z tego powodu - @ mnie nie boli a piersi mam jak granaty Jest duze prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze bo kochanmy sie zabezpieczen, a jakies 3 tygodnie temu ostro zaszalelismy.... Odpowiedz Link Zgłoś