enko1 28.07.06, 10:46 czy może byc niebezpieczna? lekarz powiedział mi, że mam nadżerkę ale na razie nie będziemy jej leczyć. Miałyście taki przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.dolewska Re: nadżerka w ciaży 28.07.06, 10:52 Ja mam.Malutką. Ale popdobno to normalne i taka ciążowa nadżerka ma tendencję do samozaleczenia po porodzie. Tak mi powiedziała lekarka. I niczym nam nie szkodzi Pozdrawiam, Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
skowronka1979 Re: nadżerka w ciaży 28.07.06, 11:56 Podobno nieszkodliwa jest, tak twierdzi mój pan doktor. Powiedział, że jak się sama nie zaleczy, to powalczymy po porodzie, a na razie się nie martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
blueblejka Re: nadżerka w ciaży 28.07.06, 17:33 Mam tez mala nadzerke, pojawila sie w pierwszej ciazy i zostala, nie powieksza sie, jestem teraz w ciazy z drugim maluchem, mam przyjmowac Lacto- Vaginal, co dwa, trzy dni. Jest bez recepty. Lekarz mowi, ze po ciazy nia sie zajmie, a teraz sie nie trzeba nia martwic. Odpowiedz Link Zgłoś