jekatryjejka 08.08.06, 14:15 podczas stosunku - mego 2 razu zaobserwowalam dosyc duza liczbe sluzu wydobywajacego sie z pochwy, czy to normalne? a moze cos nie tak z prezerwatywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaszany_dzwoneczek Re: Sluz podczas stosunku? 08.08.06, 14:32 Jekatryjejka, może Ty lepiej na razie jeszcze odpuść sobie kolejne razy. Czy po każdym stosunku zamierzasz analizowac na forum wypływające z Ciebie wydzieliny i zastanawiac się czy wszystko w porządku z prezerwatywą? Nerwicy dostaniesz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=46385091 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=46415842&a=46415842 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Sluz podczas stosunku? 08.08.06, 15:08 Dziewczyno weź TY dorośnij do seksu bo z Ciebie to chyba małolata co nie zna wogóle swojego organizmu i fizjologii. Zwiększone wydzielanie śluzu podczas stosunku to NORMALNE i FIZJOLOGICZNE bez tego pochwa byłaby sucha a stosunek był nieprzyjemny z powodu tej że suchości.Pochwa ma gruczoły co wydzielają śluz podczas stounku. A tak na marginesie polecam to forum bo ono bardziej będzie dla Ciebie.Podaję linka forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=216 Odpowiedz Link Zgłoś
jekatryjejka Re: Sluz podczas stosunku? 08.08.06, 16:38 no offence. poprostu chce uzyskac jakos pomoc od osob bardziej doswiadczonych. Nie jestem malolata, tylko poprostu pozno zaczelam... no ale wciaz jestem mloda. Wybrabym sie do ginekologa ale jestem kilkanscie tysiecy km od domu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Sluz podczas stosunku? 08.08.06, 16:58 A tam nie ma gina? Skoro niby nie małolata to tym bardziej powinnaś jako dojrzała kobieta znać swoją fizjologię. Wystarczy przeczytać książkę o zdrowiu kobiety bo są takie aby bardziej poznać swój organizm. Nie obraź się,ale jako dorosła kobieta powinnaś się wstydzić,że nie znasz swojej fizjologii i spraw oczywistych jak to co się dzieje z kobietą podczas aktu seksualnego. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś