esi_zosi 15.09.06, 22:37 Dziewczyny jak to jest? Bo każdy mi mówi, że od momentu gdy brzuch opadnie trzeba odczekać 3 tygodnie i poród murowany Ale tak poważnie... czy to oby nie za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brasiunia Re: 34 t.c. i brzuch opadł 15.09.06, 23:12 mnie brzuch opadł jakos tak w 7 miesiącu, lekarz kazał mi się wtedy oszczędzac i nic nie dzwigać, potem podniósł sie sam i do konca ciązy był podniesiony (urodziłam w 41 tc). Odpowiedz Link Zgłoś
esi_zosi Re: 34 t.c. i brzuch opadł 15.09.06, 23:16 Mhhh... to już wolę rodzić za trzy tygodnie niż po 40 tygodniu Dzięki za szybką odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
brasiunia Re: 34 t.c. i brzuch opadł 15.09.06, 23:43 też chciałam wczesniej, ale dzidzia wie najlepiej kiedy jes. t gotowa pojawić sie na świecie. tak na prawdę to pod koniec ciąży czułam się o wiele lepiej niz wtedy gdy opadł mi brzuch i musiałam strasznie uważać Odpowiedz Link Zgłoś
kachutka Re: 34 t.c. i brzuch opadł 16.09.06, 11:08 Mnie opadł brzuch na początku 35 tc, teraz jestem w 36 i w poniedziałek idę do lekarza, zobaczymy co mi powie. Tak szczerze to wcale bym się nie obraziła gdyby mały chciał wyjść za 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś