aanna3 21.09.06, 12:26 jestem w 24 tc.mam ochote cały czas na słodkie.znajomi sugeruja mi ze to bedzie dziewczynka.a jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Taa... kaktus mi na dloni rosnie... 21.09.06, 12:37 Ja mam chlopa w sobie i zajadam sie slodkosciami (przed ciaza raczej nie przepadalam). Odpowiedz Link Zgłoś
marikas Re: Taa... kaktus mi na dloni rosnie... 21.09.06, 12:58 Ja na początku pierwszej ciąży jadłam tylko ogórki i kapustę kiszoną. W połowie ciąży zmieniło się to na czekoladę i pomarańcze. Urodziła się córka. Zobaczymy jak teraz będzie Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Taa... kaktus mi na dloni rosnie... 21.09.06, 13:38 a jak się ma smaka na słone to co się urodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Taa... kaktus mi na dloni rosnie... 21.09.06, 13:49 Lepiej nie pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
elfik31 Re: Paluszek :) n/t 21.09.06, 14:01 ja przez pierwsze kilka miesięcy się obżerałam śledziami i kwaśnymi rzeczami, a od 3 miesięcy wyłącznie słodycze i to w strasznych ilościach. A będzie chłopak ) Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: Paluszek :) n/t 21.09.06, 17:20 Ja mam zdecydowanie mniejszy apetyt na slodycze w ciazy niz przed (bylam strasznym lasuchem). Za to jablka moglabym jesc na kilogramy. Podobno ma byc Hania, nie Julus Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-mama Re: Paluszek :) n/t 21.09.06, 17:47 a ja w obu poprzednich i teraz tak samo-kwaśne ,sliwki ,jabłka ,cytryny.Potem miałam około 2 tyg (ok 7 mies)czas że jadłam tylko słodke,potem słone chipsy.i jak widać ponirzej chłopaki jak malowanie.teraz mam przeczucie że bedzie powtórka(chociasz ciągle gdzieć mam nadzieje na dziewczynke) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-mama Re: Paluszek :) n/t 21.09.06, 17:48 a słodkości mogą obecnie dla mnie nie istnieś ale śledzia z octu to bym wciągnęła! Odpowiedz Link Zgłoś