Dodaj do ulubionych

"kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a ciąża

22.09.06, 09:10
czegokolwiek nie dotknę a zwłaszcza samochodu i różnych metalowych części
to "przechodzi" mnie prąd. czasem jest to dość bolesne. martwię się czy to
nie szkodzi mojemu Maleństwu. czekam na wizytę u lekarza ale już mocno się
niepokoję. zdarzają Wam się takie sytuacje? myślicie że to źle wpływa na
dziecko?
Obserwuj wątek
    • maw3 Re: "kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a 22.09.06, 09:11
      chyba przesadzasz...smile
      • natalka691 Re: "kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a 22.09.06, 09:16
        Radzę przez 9 miesięcy niczego nie dotykać, załatwic sobie skrzydłą i poruszać
        się około dwóch metrów od ziemi. W powietrzu też jest nie do końca bezpiecznie,
        bo mozesz trafić na wyładowanie atmosferyczne. Proponuje wizytę na Księzycu,
        bądz wybór innej planety, by bezpiecznie przejść ciążę. I jak najmniej stresów i
        niepokojów.
        • czarodziejka26 Re: "kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a 22.09.06, 09:21
          takie "elektryzowanie" naprawdę boli ale widocznie nie wiesz co mam na myśli i
          stąd te złośliwości smile
          • doral2 Re: "kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a 22.09.06, 09:23
            grozi Śmiertelne porażenie prądem...połóż się do łóżka i nie ruszaj z niego do
            końca ciąży..i koniecznie zapytaj lekarza o radę, KONIECZNIE!
          • natalka691 Re: "kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a 22.09.06, 09:29
            Kochana dobrze wiem o co ci chodzi wink. Zdaję sobie sprawę że bywa to bolesne
            niekiedy, natomiast nie przyszło mi do ołowy że takie kopniecia mogą być
            niebezpieczne. Lepiej lec juz dzisiaj do gina, jak będziesz o stówkę lżejsza to
            poczujesz się bezpieczniej (portfel gina tez poczuje się lepiej). I ostrzegam,
            że ciaża i poród to bardzo niebezpieczny stan, szczególnie na tym forum wink
            • czarodziejka26 Re: "kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a 22.09.06, 09:38
              nie lece specjalnie tylko czekam na okresowa wizytę właśnie po to żeby nie
              być "stówkę lżejsza". gdyby to było tylko mrowienie w palcach to pewnie że bym
              sie nie bała bo do "elektryzowania" samochodu zdąrzyłam się przyzwyczaić smile ale
              wczoraj przy dotknięciu kuchenki elektrycznej aż mi ręka z bólu zdrętwiała.
              myślałam że jest jakieś przebicie ale nie...
            • aga55jaga Re: "kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a 22.09.06, 09:38
              wiem wiem powtarzam się ale.... KOCHAM TAKIE WĄTKI!!!
    • annika-ja Re: "kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a 22.09.06, 10:22
      Zmień obuwie na metalowe, widocznie chodzisz w nieprzewodzącym, stad te
      wyładowania. Dobrze, żeś jeszcze pioruna kulistego nie wyprodukowała.
      A moze ty jestes pozytywną energią naładowana?
      • czarodziejka26 Re: "kopnięcia" prądu elektryzowanie przedmiów a 22.09.06, 10:35
        raczej wyłącznie pozytywną smile))
    • deela pewnie ze zle 22.09.06, 10:37
      od tego dostaje sie FAS!!!!!!!!!!
      nie dotykaj niczego!!!!!!!!!!!!!!!
      • karinaera Re: pewnie ze zle 22.09.06, 10:57
        No, dziewczyny :"skąd w was tyle jadu" winksmile)))
        • czarodziejka26 Re: pewnie ze zle 22.09.06, 11:09
          i nie ugryźcie się przypadkiem w język !!!
          jad zwykle bywa szkodliwy smile))
        • wake Re: pewnie ze zle 22.09.06, 14:27
          karinaera napisała:

> No, dziewczyny :"skąd w was tyle jadu" winksmile)))

Ale JADKAsmile)))))
          • karinaera Re: pewnie ze zle 22.09.06, 14:47
            heheh jadka na maxa-a co!smile
      • latouche Re: pewnie ze zle 22.09.06, 11:12
        deela napisała:

> od tego dostaje sie FAS!!!!!!!!!!
        > nie dotykaj niczego!!!!!!!!!!!!!!!
        Deela, nie rob sobie drwinek ;-PP
        A mnie matke karmiaca wczoraj kopnal solidnie prad kiedy zlapalam za uszkodzony
        kabel zelazka i przez chwile zastanawialam sie jaki to ma wplyw na jakosc
        pokarmu smile))) Jednakowoz moj syn po spozyciu mleka "z pradem" nie wykazuje jak
        na razie zadnych anomalii, nie liczac silnego slinienia sie (ale to przez zeby)
        • doral2 Re: pewnie ze zle 22.09.06, 11:17
          po kopnięciu prądem mleko się w piersiach zagotowuje...nie oparz dzieciaka
          wrzątkiem!!
          • latouche Re: pewnie ze zle 22.09.06, 11:20
            doral2 napisała:

> po kopnięciu prądem mleko się w piersiach zagotowuje...nie oparz dzieciaka
            > wrzątkiem!!
            na szczescie spal i chyba zdazylo w miedzyczasie wystygnac wink
            Ale mnie sie po tych elektrowstrzasach chyba nawet zmarszczki mimiczne i
            pozostale wyprostowaly smile dopiero po fakcie zalapalam, ze zelazku po 6 latach
            uzytkowania nalezy sie nowy kabel ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka