karolla33 23.10.06, 09:52 dziewczyny czy któraś też jest tak długo po terminie. Lekarz każe mi zgłaszać się na KTG i jest wszystko ok to każe mi iść do domu. Napiszcie ile dni najłużej wy chodziłyście po terminie,bo nie wiem czy to jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniserwusowa 14 dni po terminie 23.10.06, 10:45 -tyle się naczekałam. Było mi już ciężko i to czekanie mnie dobijało. W szpitalu ne kwapili się za bardzo do wywołania porodu, ale w końcu ustali date i mieli go przyspieszyć. Jak się moje maleństwo o tym dowiedziało, to samo zaczęło pchać się na swiat Odpowiedz Link Zgłoś
miwa12 Re: 11 dni po terminie 23.10.06, 11:00 Mój synek urodził sie 13 dni po terminie, też sie denerwowałam, codziennie jeździłam na ktg, 9 dni po terminie moj lekarz prowadzacy powiedział że mam sie uprzec i byc przyjeta do szpitala dla bezpieczenstwa malca, 2 próby wywoałania nic nie dały, skończyło sie cesarka chociaż była taka jedna nawiedzona lekarka ktora twierdziła że jak nic nie bedzie sie dziać to beda czekać do 4 tyg po terminie!!! Życzę powodzenia i wiele radości z maleństwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś