Dodaj do ulubionych

Tydzień 34!

25.10.06, 11:21
Na szczę?cie ostatni trymestr rozpoczšł się łaskawie...wcišż żadnych
obrzęków,żylaków,rozstępów,mdło?ci.Moja dzidzia jest teraz dla mnie
pobłażliwa,pewnie to za to co zniosłam w pierwszym trymestrze...a było
ciężko, w dodatku sama,bo mšż był na wyspach, lekko nie było..Dzidzia
ro?nie,waży 1860,41 cm.Tylko,że wypięła się tyłkiem na ten ?wiat więc pewnie
czeka nas cc.Nie znamy płci,dziecištko nie chce się pokazaćsmilePOZDRAWIAMY
WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMUSIE!smile)))
Obserwuj wątek
    • dorotaww Re: Tydzień 34! 25.10.06, 14:50
      U nas tez 34 tydz. bedzie cc, to moja trzecia ciąża, córka w ubiegłym tygodniu
      ważyła 2200, mnie niestety męczy straszna zgaga po wszystkim co zjem..
      Pozdrawiam
      • basiss Re: Tydzień 34! 25.10.06, 21:37
        U mnie od dzis 34 tydz i zaczynaja mi puchnac rece,stopy jak u żaby smilesmile
        • martusss1 Re: Tydzień 34! 25.10.06, 22:19
          U mnie rowniez 34 tydzien,na zgage biore reni.A tak poza tym to po calym dniu
          bola mnie strasznie nogi i juz mam cykora,ze to coraz blizej
          rozwiazania.... wink)) Nie znam jeszcze wagi dziecka,bo lekarza mam na kase
          to wiecie jak to jest z usg,robi mi teraz tylko ktg,ale obiecal,ze na nastepnej
          wizycie zmierzymy dziecko,bo strasznie jestem ciekawa jaka jest waga mojego
          szkraba, bo kazdy kto mnie widzi-mowi,ze duze dziecko bedzie,bo mam strasznie
          duzy brzuch (mega duzy).Acha jeszcze jak za dlugo chodze to boli mnie
          spojenie,krocze,tak momentami,niewiadomo,czy wtedy usiasc,czy co,ale to tak
          chwilowo i przechodzi....
          To tyle...
          Pozdrawiam.
        • aaanulka Kasiu... 25.10.06, 22:21
          witam wiesz tak czytam że nie znasz płci, bo maleństwo tak ułożone...
          hehe u mnie było tak samo, ale nie o tym-więc jak dasz rade nie pytaj o płeć
          wiesz mnie nie raz korciło żeby się dowiedzieć ale jakoś dałam rade i wiesz że
          to najwspanialsze dowiedzieć się w trakcie -ja mialam cc...
          Coś przepięknego itp. brak słów
          w sumie to już niedługo rozwiązanie więc może wytrzymasz?
          Mój boże ja tak z ta namową, ale poważnie WARTO poczekać.No i teraz to dzidzia
          zacznie harcować hehe
          • kasia_266 Aaanulko.... 25.10.06, 22:29
            Tak,czasem bardzo mnie korci żeby juz wiedzieć..Mšż mówi ze juz by chciał, ale
            w końcu dzidziu? sam się tak układa(i się cieszę)że nie widaćsmile)))a przecież i
            tak wybieramy imiona dla dwojga.Staram się bardzo wytrzymać,Twój wpis upewnia
            mnie tylko w tym że warto!smile))Dzięki!
            • aaanulka kasiu 25.10.06, 22:46
              no hej
              wiesz doprawdy uczucie...nie z tej bajki-wytzrymasz i mam nadzieję że dzidzia
              pomoże w tym heheh czyli dupką do końca ahaha...
              ja mam słodką 11 miesięczną Danusię i w kolejnej ciąży-gdzieś są plany też nie
              będę pytać dasz rade a prawdę mówiąc to myślałam-byłam przekonana na 80% że
              urodzi się Krzyś... tak więc wszystko dobre co się dobrze kończy.
              Życzę cierpliwości i zdrówka nr gg gdybyś coś tam kiedyś chciała 5088513 no i
              koniecznie daj znać co się urodziło-na kiedy masz termin? jeśli mozna spytać?
              • kasia_266 Aaanulko... 25.10.06, 22:59
                termin jest na 04.12,ale z tego jak rosine dzidzius lekarz już nas uprzedzil ze
                moze to byc dopiero kolo 15.12.wazne ze wszystko jest ok!napewno się odezwę w
                najblizszym czasie do Ciebie na gg.Dzięki za namiar!Poza tym wybrali?my(chyba)
                imiona:Bartek lub HaniasmileMowie chyba bo maz wciaz mnie zaskakuje i zdarza mu
                sie zmieniac zdanie pare razy w ciagu dnia....facetsmile)))))))Pozdrawiam!
                • aaanulka kasiu 26.10.06, 08:17
                  no hej ale numer ja też planowany poród miałam na 4.12 hehe ale cc umuwione
                  miałam na 1.12 pozdrawiam serdecznie...no to namiary masz więc zapraszam na
                  pogaduchę
                  • kasia_266 Aaanulko :) 26.10.06, 09:00
                    spróbuje sie odezwac na gg dzis wieczorem,jak dam radesmile ale z pewnoscia sie
                    odezwe!smilezycze Ci milego dnia!My nie mamy jeszcze terminu na cc,mam kontrole
                    02.11. na rano(kolo 9.20),mamy sprawdzac czy sie prubuje obrucic,choc ja i tak
                    czuje wciaz glókwe wysoko..to przeciez sie zdarza wazne jest tylko to ze niezle
                    mnie kopie a ja mam z tego niezla frajdesmile)))))))i juz bardzo bardzo na niego
                    czekam!Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka