Dodaj do ulubionych

pilneeeeeeeeee

IP: *.* 04.10.01, 08:51
co oznacza gesty sluz ? jestem w 40 tyg ciazy, dwa dni temu po badaniu zaczelam krwawic ciemna, brazowa krwia a potem pojawil sie jakis dziwny galaretowany sluz, czy to cos groznego?????????
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: pilneeeeeeeeee IP: *.* 04.10.01, 08:53
      Eeeee, ja tak miałam przed porodem :), po paru godzinach od tych objawów byłam w szpitalu a po kolejnych 2 córcia była już na świecie. Jeśli to 40 tydzień to może to już TO?
      • Gość: guest Re: pilneeeeeeeeee IP: *.* 04.10.01, 09:09
        super by bylo :)) ale ja nic nie czuje i w dodatku maluszek jak by sie nie ruszal :(( raz na 2 godziny cos mi tam zafaluje tylko
    • Gość: Barba Re: pilneeeeeeeeee IP: *.* 04.10.01, 09:14
      Wow, gratulacje, pewnie lada moment się zacznie, choc równie dobrze może byc za kilka lub kilkanaście godzin! Ale Ci zazdroszczę!!!! Tulić nowonarodzonego maluszka jest cool!!!!
    • Gość: Barba Re: pilneeeeeeeeee IP: *.* 04.10.01, 09:23
      Ten pierwszy post to oczywiście emocje(moje!). Wypadł ci najprawdopodobniej czop, który zabezpiecza szyjke macicy. Oczywiście zwiastuje to zbliżajacy sie poród. Daj znać kiedy się zacznie będziemy trzymac kciuki! :)
    • Gość: guest Re: pilneeeeeeeeee IP: *.* 04.10.01, 09:44
      Hej LoonkaWyglada na to, ze odszedla ci czop sluzowy, a to z kolei oznacza, ze lada moment urodzisz :-)))PowodzeniaAga z Kubusiem i 38 tyg. brzusiem :love:
    • Gość: guest Re: pilneeeeeeeeee IP: *.* 04.10.01, 13:19
      Cześć, zgadzam się z dziewczynami - to tuż, tuż. Tylko niepokoi mnie Twoje krwawienie. Mój lekarz uprzedził, że w razie jakiegokolwiek krwawienia mam się natychmiast zgłosić do szpitala (nie do niego). Tam sprawdzą przyczynę i zbadają czy z maluszkiem wszystko w porządku. Pozdrawiam i życzę szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu.
    • Gość: guest Re: pilneeeeeeeeee IP: *.* 04.10.01, 13:47
      loonko, moj porod tez sie zaczal od krwawienia po przebudzeniu, ale skurcze dopiero przyszly na drugi dzien, jezeli jeszcze tego nie zrobilas, chociaz mysle ze tak, to jak najszybciej do szpitala, trzymam kciukiEdyta i trzyletnia juz Izabela
      • Gość: guest Re: pilneeeeeeeeee IP: *.* 04.10.01, 14:12
        dzieki za porade w sumie juz ciutke minelo i nic czytalam w ksiazce o tym czopie i wedlug lektury i tak sie jescze moze z tydzien przeciagnac, jka na razie nie mam boli ani nic , ale jestem w stanie gotowosci :)
        • Gość: guest Re: pilneeeeeeeeee IP: *.* 04.10.01, 14:19
          POZDRAWIAM GRUNT TO SPOKÓJ WIEM, ŻE TO ŁATWO POWIEDZIEĆ, ALE TRZYMAM KCIUKI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka