Dodaj do ulubionych

Strach o dziecko

IP: *.* 11.10.01, 16:08
Witam wszystkich!Jestem w 34 tygodniu ciazy, a ja zaczynam wymyslac choroby mojego dziecka. Gdy zobacze na ulicy np. dziecko z Zespolem Downa to od razu mysle ze to jakis znak. Czy Wy rowniez to przechodzilyscie i zamartwialyscie sie na smierc?Moj maz twierdzi, ze nie mam rzadnych podstaw do zmartwien i przeciez na ulicy widze wiecej dzieci zdrowych niz chorych i dlaczego uwazam ze te chore dzieci to znak. Pozdrawiam wszystkich serdecznieAneta
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Strach o dziecko IP: *.* 11.10.01, 18:07
      Witaj Aneta!Moim zdaniem to normalne, że martwisz sie o swojego bobaska!! Ja jestem dopiero w 6 miesiącu ciąży i tez zauważyłam u siebie taki mały niepokój "a moze zrobic jeszcze jedno USG, a moze to... a może to..." pytałam lekarza i powiedziałż ze wydzielane hormony wzbudzaja u nas taki niepokój.To naturalne ze marwisz sie...to przeciez twoje dziecko...Ale może nie potrzebnie..Napewno jest wszystko w porządku, nie powinnas sie tak denerwowac przeciez wiesz...to wcale nie jest dobre dla dzidzi. Powinnaś zapytac lekarza..on napewno rozwieje twoje wątpliwości....A węc nie martw sie...wszystko będzie dobrze.Juz nie długo zobaczysz swoje zdrowe dziecko.Pa Dorciasmile
    • Gość: guest Re: Strach o dziecko IP: *.* 12.10.01, 07:05
      Aneta:ja jestem w 37 tygodniu i martwię się co bedzie dalej.Mój mały już wszystkie choroby miał tzn wszystkiego u niego szukam.Jak się 5 minut nie porusza to już chcę do szpitala jechać :)))Ostatnio lekarz wykryła że tętno mu zanika.Okazało się że to byłfałszywy alarm ale ja teraz codziennie na KTG biegam a na USG ile razy byłam to już inna bajka :))))Ale wydaje mi się że to normalne.Gorzej by było gdybyśmy się wogóle nie interesowały dzieciakami :))Przynajmniej ja tak do tego podchodzę ...Pozdrawiam,Wiki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka