Dodaj do ulubionych

Czym wyleczyć?

IP: *.* 12.10.01, 17:15
Dziewczyny , pomocy. 40 tydzień, a ja mam bóle gardła i kaszel. Czym to leczyć? W aptece nie potrafią nic mi zapropnować, oprócz leków homeopatycznych, albo mówią o piciu soku z malin. Ja czytałm że jedno i drugie może być szkodliwe dla dziecka. Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Czym wyleczyć? IP: *.* 12.10.01, 17:39
      DorotkoCzemu by mialo byc szkodliwe. Leki homeopatyczne sa przewaznie OK w ciazy(zwlaszcza jesli farmaceuta zatwierdzi) a sok z malin tez.Teraz (na finale)to juz mozesz nawet plukac gardlo szalwia czy tymianku ew roztwor soli.:eek:Szalwia moze wywolac porod (o ile organizm juz jest przygptpwany do tego)ale nie wiem czy Ty w tym stanie masz na to ochote.;)Poza tym z domowych sposobow:***sok z czarnej pozeczki ew dzem z cz. poz. rozpuszczony w wodzie***kompres z szalwi lub tymianku***1-2 krople olejku z drzewa herbacianego na 1 lyzke oliwy z oliwek-do masazu gardla***2-3 krople propolis na 1/2 szkl wody-do picia***tabletki czosnkowe/czosnek***echinacea***paracetamol na usmierzenie boluI duzo zdrowka. Wierze,ze to nic przyjemnego nawet nie w ciazy.(((((usciski)))))))i powodzenia
    • Gość: guest Re: Czym wyleczyć? IP: *.* 12.10.01, 17:45
      2 tygodnie temu miałam 39 stopni gorączki, straszny katar, a potem kaszel. Wyleczyłam to wszystko tylko sokiem z malin i olejkiem Olbas. No i do tej pory nie urodziłam... A Dzidzia ma się dobrze.:hello:Kasia R + Brzuszek 40 tygodni!
    • Gość: guest Re: Czym wyleczyć? IP: *.* 12.10.01, 20:29
      Dzięki za rady. Ja słyszłam , ze wpływ leków homeopatycznych na kobiety w ciąży nie jest zbadany i lepiej ich nie brać. A jeslin chodzi o sok z malin to powoduje on niedotlenienie dzidziusia z powodu odpływu krwi z łożyska do skóry. Dlatego też zadałam takie pytanie na forum.Pozdrawiam Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka